Toshiba Satellite C55-C-137 – un laptop distins de calitate, portabil şi avantajos

Toshiba Satellite C55-C-137 este un laptop distins, echipat cu o configuraţie hardware destul de ok, fiind ideal pentru sarcinile cotidiene, susţine în deplasare sau acasă.

Ca şi dotări, dispune de un acumulator excelent, de tip Li-Ion cu 4 celule, ce asigură o autonomie de până la 7 ore. În dotarea acestuia, găsim tastatură internaţională şi numerică, plus un touchpad cu control multi-touch (cu funcţii de lansare, derulare şi zoom).

Preţul device-ului este foarte convenabil vis-a-vis de specificaţiile acestuia, astfel modelul de faţă se poate procura de la eMag, cu preţul de 2.089 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al design-ului, se remarcă printr-o carcasă de culoare albă, din plastic. Construcţia acestuia cântăreşte numai 2.2Kg şi măsoară doar 380 x 23.5 x 259.9 (W x H x D)mm.

Acelaşi laptop distins de la Toshiba, îl puteţi achiziţiona şi din ofertele celor de la Altex.

Imagini cu Toshiba Satellite C55-C-137 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Modelul de faţă, este echipat cu un LED de tip TFT High Brightness, cu diagonala de 15.6inch. Este un ecran excelent, capabil să reproducă imaginea într-un format HD, la o rezoluţie de 1366 x 768pix.

Din punct de vedere al nivelului de performanţă, are la bază un procesor i3, rulat la o frecvenţă de 1.7GHz, o placă video din seria Intel HD Graphics 4400, de tip integrată şi o capacitate de memorie RAM de 4Gb.

Cât despre capacitatea de stocare, vine echipat cu un Hard Disk cu o viteză de stocare de 5400rpm, având o capacitate de 500Gb.

La nivel multimedia, găsim o cameră Web HD, un microfon incorporat, un cititor de carduri 4 în 1 (SD, SDHC, SDXC şi MMC), un DVD Rw şi o linie audio stereo, îmbunătăţită prin tehnologia DTS Sound.

Ca şi conectivitate, prezintă conexiunile la internet prin port RJ-45 şi Wi-Fi, conexiune prin Bluetooth, un port HDMI, o ieşire audio, două porturi USB 2.0 şi un port USB 3.0.

Fiind un device extrem de portabil, ideal pentru acesta va fi un rucsac Hama Vienna, de 15.6”, astfel transportul acestuia va fii mult mai sigur şi mai uşor.

Acestea fiind spuse, Toshiba Satellite C55-C-137 este un laptop ultra modern, portabil şi avantajos, ideal pentru sarcinile cotidiente, susţinute acasă sau la birou.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i3
  • 4Gb memorie RAM
  • 500Gb memorie de stocare
  • Placă video integrată Intel HD Graphics 4400
  • LCD LED HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.