Toshiba Satellite C55-C-11R – un laptop smart flexibil în orice activitate

O altă inovație a celor de la Toshiba este și noul laptop Toshiba Satellite C55-C-11R, un dispozitiv performant, atractiv și portabil, ce asigură o funcționalitate pe cât se poate de rapidă și de fluidă, indiferent de caz.

Se evidențiază printr-o configurație tehnică excelentă, alcătuită din 1Tb de memorie de stocare, din 8Gb de memorie RAM, dintr-o placă video dedicată Intel HD Graphics 5500 și dintr-un procesor i5.

Cei de la eMag pun la dispoziție un astfel de device, pe prețul de 3.349lei (vezi preț actualizat), un preț corect vis-a-vis de performanțele tehnice ridicate de care dă dovadă.

Construcția este realizată din plastic, având o greutate de numai 2.2Kg, măsurând doar 380 x 23.5 x 259.9 mm. Este un model de culoare neagră, având în dotare o tastatură numerică, una internațională și un touchpad generos, cu control multi-touch, cu funcții de zoom, de derulare și de lansare.

Același model de laptop îl regăsim și în gama de produse a celor de la Altex.

Imagini Toshiba Satellite C55-C-11R :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Prezintă un ecran de tip TruBrite de 15.6inch. Este un LCD LED excelent, ce reproduce conținutul la o rezoluție HD de 1366 x 768pixeli.

Sub carcasa calitativă, găsim un procesor Intel Core i5, cu o frecvență de tact de 2.2GHz (2.7 Turbo Boost). Tot aici, întâlnim și o capacitate de 8Gb de memorie RAM și o placă video Intel HD Graphics 5500, de tip dedicată.

Datele și fișierelor vor fi păstrate pe un Hard Disk generos, cu o capacitate de stocare de 1Tb, având o viteză de rotație de 5400rpm și tip de stocare HDD.

Dispune de un capitol multimedia extrem de bine echipat, astfel se laudă cu microfon integrat, cu o cameră Web cu rezoluție HD, cu DVD RW și cu cititor de carduri (SD, SDHC, SDXC, MMC și UHS-I). Tot aici, regăsim și o linie audio compusă din difuzoare stereo integrate, optimizate prin tehnologia DTS Sound.

În componența acestuia, mai regăsim două porturi USB 3.0, un port USB 2.0, o ieșire audio, un port HDMi, Bluetooth 4.0 + LE, Rețea și Wireless.

În concluzie, dacă îți dorești performanță, flexibilitate și portabilitate din partea unui laptop, atunci modelul Toshiba Satellite C55-C-11R reprezintă varianta cea mai bună.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i5
  • LCD LED HD
  • 8Gb memorie RAM
  • 1Tb memorie RAM
  • Placă video dedicată GeForce 930M
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.