Toshiba Satellite C55-C-11K – este un laptop ultra modern şi portabil, cu un nivel de performanţe hardware foarte bun

Toshiba Satellite C55-C-11K este un laptop portabil, cu performanţe hardware foarte bune, perfect pentru a face faţă sarcinilor de orice fel, chiar dacă acestea sunt susţinute de acasă sau din deplasare.

Este un laptop de generaţie recentă, echipat cu un acumulator generos, de tip Li-Ion (4 celule), ce asigură o autonomie de lucru de până la 7 ore şi 30 de minute neîntrerupt. Ca şi dotări, beneficiază de un touchpad generos, ce suportă acţiuni multi-touch, cu diferite funcţii, precum cea de lansare, derulare sau zoom. Pe lângă acesta, găsim şi tastatură numerică, dar şi tastatură internaţională.

Preţul acestui laptop în oferta eMag este de numai 2.249 de lei (vezi preţ actualizat), un preţ excelent şi avantajos, vis-a-vis de specificaţiile şi caracteristicile acestuia.

Din punct de vedere al design-ului, se evidenţiază printr-un aspect ultra modern, de culoare albă, bucurându-se de o carcasă din plastic calitativ şi rezistent. Ca şi dimensiuni şi greutate, măsoară 380 x 23.5 x 259.9(W x H x D) mm şi cântăreşte în jur de doar 2.2Kg.

Acelaşi device ultra modern de la Toshiba se regăseşte şi în oferta magazinului Altex.

Imagini cu Toshiba Satellite C55-C-11K :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Vine din fabrică cu un LCD LED de 15.6inch, un ecran excelent, de tip TruBrite, ce redă imaginile la o rezoluţie HD, de 1366 x 768pixeli.

La interior, ne surprinde plăcut cu un procesor i5, rulat la 2.2GHz (2.7GHz Turbo Boost), cu o placă video din seria Intel HD Graphics 5500, integrată şi cu o capacitate de 4Gb de memorie RAM, DDR3.

Tot la acest capitol, găsim şi un Hard Disk cu capacitatea de stocare de 500Gb, de tip HDD, rulat la 5400rpm.

În privinţa nivelului multimedia, pune la dispoziţie un cititor de carduri 5 în 1 (SD, SDHC, SDXC, MMC, UHS-I), DVD RW, WebCam HD, microfon integrat şi difuzoare audio, îmbunătăţie prin tehnologia DTS Sound.

Ramura conectivităţii, prezintă un port HDMI, două porturi USB 2.0, un port USB 3.0, o ieşire audio, Bluetooth, port RJ-45(Reţea) şi conexiune Wi-Fi.

Că tot am specificat că este un model portabil, cu siguranţă i se va potrivi perfect o geantă slim, specială pentru laptop, Case Logic, de 16inch, pe negru sau pe verde.

Acestea fiind spuse, Toshiba Satellite C55-C-11K este un laptop de calitate înaltă, portabil, modern şi atractiv, foarte bun pentru a susţine activităţile cotidiente, mai simple sau mai complexe.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i5
  • 4Gb memorie RAM
  • 500Gb memorie de stocare
  • Placă video Intel HD Graphics 5500
  • LCD LED HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.