Toshiba Satellite C55-A-1RV

Laptop-ul cel vechi nu mai răspunde cerințelor tale, și ești dispus să îl schimbi cu unul nou, cu specificații bune, dar la un preț ok? Ei bine, site-ul nostru îți recomandă laptop-ul Toshiba Satellite C55-A-1RV.

Modelul de față prezintă un design elegant, realizat din materiale de înaltă calitate, ce este scos în evidență prin cele mai reușite detalii.

Prețul acestui laptop Toshiba Satellite C55-A-1RV, la data de 5.08.2014 este de 1.299lei, foarte bun pot spune , dar dacă te grăbești îl poți cumpăra la prețul din oferta de azi.

IMAGINI CU TOSHIBA SATELLITE C55-A-1RV:

MAI MULTE POZE

DETALII TEHNICE:

Satellite C55-A-1RV este conceput cu un ecran de tip LCD LED, cu o diagonală de 15.6inch, și o rezoluție HD de 1366x768pixeli.

Procesorul din dotarea acestui model este Dual Core Intel Celeron, model N2820, format din două nuclee cu o frecvență de 2400MHz. Placă video este model integrat, din gama Intel HD Graphics, cu o capaci­tate 997Mb, perfectă pentru vizualizarea meciurilor, fimelor Hd online.

Acest gadget dispune de o memorie RAM de 2Gb de tip DDR3, frecvența procesului de execuție este de 1066MHz, cu posibilitatea unui upgrade până la 8Gb. Prezentul HDD al pc-ului are o capacitate de 500Gb, de tip SATA cu o viteză de rotație de 5400rpm, îndeajuns de ok.

Tipul acumulatorului acestui Toshiba, este  Li-Ion format din 6 celule, cu autonomie  de  până la 3 ore și 30 de minute.

SUNET:

Datorită tehnologiei DTS Sound și a difuzoarelor stereo, calitatea sunetului va fi una excelentă, clară și nedistorsionată. Astfel, te poți juca, poți asculta muzică, viziona filme, fără nici un fel de problemă audio.

CONECTIVITATE:

Pe partea de conectivitate, acest gadget dispune de conexiuni precum, modul Wi-Fi, rețea, Bluetooth iar ca și porturi, vom avea : HDMI, RJ-45, USB 2.0(2), USB 3.0, ieșire audio, microfon.

ACCESORII:

Ținând seamă că acest model de laptop este unul portabil, poți opta pentru o Geantă Laptop Rivacase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.