Toshiba Satellite C50-B-19U – laptop ieftin elegant şi subţire, perfect pentru călătorii

Toshiba Satellite C50-B-19U reprezintă un laptop de buget, un model destinat lucrului de zi cu zi susţinut atât de acasă, cât şi din deplasare. Se descurcă foarte bine în acţiunile simple de bază, precum activităţi multimedia, navigare pe internet, redactare şi aşa mai departe.

Cu siguranţă este o variantă perfectă de luat în călătoriile de vacanţă, datorită design-ului modern şi portabil. Vine echipat cu o baterie de tip Li-Ion cu patru celule, ce asigură o funcţionare de durată fără a alimenta device-ul. Standard nu rulează niciun sistem pe operare, fapt ce permite utilizatorului să îşi aleagă sistemul de operare dorit.

Este comercializat la un preţ destul de mic, astfel la eMag este disponibil la preţul online de doar 999 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de design, Toshiba a reuşit să evidenţieze trăsături moderne şi finisaje bine definite, totul într-un produs elegant şi subţire. Culoarea construcţiei este negru mat, cântăreşte 2.2kg şi măsoară standard 380 x 26.6 x 259.9 (W x H x D)mm.

Un plus de productivitate vine şi din partea touchpad-ului generos multi-touch, cât şi din partea tastaturii internaţionale şi numerice. Tastele sunt plate, ceea ce oferă o atingere plăcută şi o utilizarare corectă. Suprafeţele de susţinere ale încheieturilor sunt destul de confortabile, pe lângă faptul că nu se încălzesc deloc.

Acelaşi laptop accesibil este disponibil şi în ofertele celor de la evoMag şi CEL.

Imagini cu Toshiba Satellite C50-B-19U :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Printre dotările acestuia, întâlnim un display de 15.6”, de tip Toshiba TruBrite TFT, ce oferă o rezoluţie HD la 1366 x 768pixeli. Este vorba de un LCD LED foarte bun, ce reproduce imagini naturale şi viu colorate.

Sub capota laptop-ului de faţă, dăm peste un procesor Intel Celeron, model N2840. Are două nuclee, o tehnologie de 22nm şi un Cache de 1Gb, frecvenţa de tactare fiind de 2.1GHz. Însă, datorită modului Turbo Boost, frecvenţa va creşte până la 2.5GHz, doar în cazuri extreme. Placa video este de tip integrat, procesorul provenind din seria Intel HD Graphics.

La capitolul memorii, deţine standard doar 2Gb de memorie RAM, însă din fericire se poate face un update de până la maxim 8Gb, desigur contra cost. În ceea ce priveşte capacitatea de stocare, vine dotat cu un HDD de 500Gb, cu o viteză de 5400rpm.

Se descurcă foarte bine şi din punct de vedere multimedia, astfel dispune de DVD Rw, de cititor de carduri 4 în 1, de WebCam HD, de microfon integrat, precum şi de două difuzoare stereo audio (DTS Sound).

Beneficiază de Bluetooth 4.0 + LE, de Wireless 802.11 b/g/n, de LAN (Reţea 10/100), de ieşire audio (Jack 3.5mm), de port HDMI, de VGA, de USB 2.0 x 2 şi de USB 3.0.

Concluzie :

Concluzionând, Toshiba Satellite C50-B-19U reprezintă o variantă low-cost de laptop, un model portabil şi modern, cu performanţe medii, perfect pentru sarcinile uşoare de zi cu zi.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Performanţe bune
  • Design distins
  • Preţ favorabil
  • Free DOS
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.