Toshiba Satellite C50-B-18E – este un laptop portabil şi atrăgător, ce se laudă cu un preţ de ofertă

Device-ul Toshiba Satellite C50-B-18E este un laptop accesibil, echipat cu un nivel de performanţe decente, astfel încât să se descurce perfect în activităţile de zi cu zi, indiferent dacă sunt susţinute acasă sau în deplasare.

Este un model atractiv, ce beneficiază de acumulator Li-Ion (cu 4 celule), garantând o autonomie de până la 6h de lucru, de securitate Kensington Lock, de tastatură numerică, de tastatură internaţională şi de un touchpad generos, cu multi-touch, ce suportă mai multe funcţii (zoom, lansare şi derulare).

Avem de-a face cu un laptop foarte avantajos, ca şi preţ, aşadar se poate achiziţiona din magazinul online eMag, cu preţul excelent de doar 1.239 de lei (vezi preţ actualizat).

Design-ul acestuia, este unul modern şi elegant, fiind realizat dintr-o carcasă din plastic, de culoare neagră, ce are la bază elemente şi detalii perfect definite. Datorită greutăţii de numai 2.2Kg şi a dimensiunilor de 380 x 26.6 x 259.9(W x H x D) mm, laptop-ul de faţă este unul super portabil, ce poate fii luat în orice călătorie.

Acelaşi device accesibil, îl întâlnim şi în gama de laptop-uri a celor de la Altex.

Imagini cu Toshiba Satellite C50-B-18E :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Este echipat cu un LCD LED cu diagonala de 15.6inch, de tip mat (Anti-Glare). Este un display TruBrite, ce asigură un format HD, la o rezoluţie de 1366 x 768pixeli.

Din punct de vedere al nivelului de performanţe, are în dotare un procesor Intel Pentium Quad Core, cu o frecvenţă de tact de 2.1GHz (2.6GHz Turbo Boost), mai găsim o placă video din seria Intel HD Graphics, de tip integrată şi o capacitate de memorie RAM de 2Gb, de tip DDR3.

Datele şi fişierele vor fii stocate pe Hard Disk-ul de 500Gb, cu tip de stocare HDD şi cu o viteză de rulare de 5400rpm.

Cât despre ramura multimedia, pot spune că are în dotare un WebCam excelent, cu o rezoluţie HD, un microfon incorporat, un cititor de carduri 6 în 1 ( MMC, SDXC, SDHC, MicroSD, MiniSD şi SD) şi două difuzoare audio stereo, îmbunătăţite prin intermediul tehnologiei DTS Sound.

Conectivitatea se laudă cu conexiunile Wireless, Reţea şi Bluetooth, plus cu un port USB 3.0, cu două porturi USB 2.0, cu VGA, cu ieşire audio şi cu port HDMI.

Având ca şi calitate de bază portabilitatea, noului model i se va potrivi perfect o geantă Asus Carry (de 16”), astfel transportul acestuia va fii mult mai sigur şi mult mai simplu.

Acestea fiind spuse, laptop-ul Toshiba Satellite C50-B-18E este un device atractiv, de calitate, ce oferă o portabilitate extraordinară, fiind ideal în activităţile cotidiene.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Pentium Quad-Core
  • 2Gb memorie RAM
  • 500Gb memorie de stocare
  • Placă video Intel HD Graphics
  • LCD LED HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.