Toshiba Satellite C50-B-15J

Laptop-ul Toshiba Satellite C50-B-15J este un model recent conceput, în mod special pentru cei ce caută să își achiziționeze un laptop business. Prezintă un finisaj negru-mat, texturat, ce scoate în evidență prin cele mai reușite detalii, un desing modern, plăcut și elegant.
Prezintă o tastatură plată și un touchpad generos, ce nu îmbunătățesc doar design-ul, ci și modul de utilizare, într-unul mai rapid și mai corect.

Și la capitolul performanță se descurcă perfect, având o configurație destul de bună, astfel va oferii o viteză de răspuns foarte rapidă și un mod de rulare incredibil al aplicațiilor.

Prețul noului model de laptop Toshiba Satellite C50-B-15J este de doar 1.399lei (Vezi preț actualizat). Un preț de top aș spune, pentru un model ce își merită fiecare bănuț în parte.

IMAGINI CU Laptop Toshiba Satellite C50-B-15J :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Bucură-te de cele mai fidele și naturale imagini reproduse pe ecranul din dotare, de tip LCD LED. Prezintă un format HD, o diagonală obișnuită de 15.6inch și o rezoluție de 1366 x 768p. O caracteristică excelentă a acestui display, ar fi că este Anti-Glare, adică nu este lucios. Așadar, ochii nu îți vor mai obosii așa de rapid iar efectul de oglindire nu va avea loc niciodată.

La interior vine echipat cu un procesor destul de bun, de tip Intel Pentium Quad Core, model N3540. Prezintă o frecvență de 2.1GHz, însă fiind un tip nou de procesor, se bucură de tehnologia specială Turbo Boost, de la Intel. Foarte inteligentă această tehnologie, va permite în mod automat celor 4 nuclee aflate pe procesor, să mărească puterea acestuia doar atunci când este nevoie, până la 2.7GHz.

De acum, ai ocazia de a îți păstra toate fișierele personale, muzică, filme sau orice altceva, direct pe Hard Disk-ul din dotare. Prezintă o capacitate de stocare de 500Gb, de tip HDD și o viteză de rotație excelentă, de 5400rpm. Tot aici, dispune și de o capacitate de 4Gb de memorie RAM, de tip DDR3, necesar pentru sistemul de operare și pentru alte aplicații pe care vei dorii să le încerci.

Ca porturi de conectare și conexiuni la internet, vine echipat cu: un port VGA, două porturi USB 2.0, un port USB 3.0, un port HDMI, o ieșire audio, Bluetooth 4.0 + LE, Rețea 10/100 (RJ-45) și Wi-Fi 802.11 b/g/n.

Un alt plus al acestui dispozititv ce îmbunătățește modul de utilizare, ar fi Touchpad-ul darnic, cu control multi-touch, ce prezintă diferite funcții de derulare, lansare cu ajutorul degetelor și zoom.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Intel Pentium Quad-Core
  • Intel HD Graphics
  • LCD LED HD
  • Anti-Glare
  • TruBrite
  • DTS Sound
  • Web HD
  • Touchpad cu control multi-touch care acceptă diverse funcţii de derulare, zoom şi lansare cu ajutorul degetelor
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.