Toshiba Satellite C50-B-158

Ești nemulțumit de calculatorul tău cel vechi că nu mai răspunde la fel de rapid și fluent ca înainte? Atunci, ar fi cazul să îți îndrepți atenția către un nou model, mai performant și de ce nu mai elegant. O variantă accesibilă ca preț și cu o configurație destul de bună, ar fi noul model de la Toshiba, din seria Satellite.

Toshiba Satellite C50-B-158 este un device recent apărut, ce îți permite să îți desfășori activitatea într-un mod elegant, grație caracteristicilor sale. Vis-a-vis de raportul său calitate-performanță, garantează un randament ridicat a utilizării de zi cu zi. Este un model destul de puternic și accesibil, ce vine echipat cu piese doar de ultimă generație.

Mulțumită trăsăturilor slim, ce prezintă un aspect îngust, este pus în lumină prin cele mai reușite forme. Vine construit din materiale de calitate înaltă, cu finisaje texturate, astfel rezultă un device elegant și plăcut.

Costul de achiziție al acestui gadget Toshiba Satellite C50-B-158 este de numai 1.079lei (vezi preț actualizat), un preț neașteptat de mic, ținând cont de însușirile acestuia.

IMAGINI CU Toshiba Satellite C50-B-158 :

 

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Bucură-te de multiple opțiuni de performanță, cu o viteză de răspuns excelentă, grație procesorului extrem de bun, din gama Intel. Intel Celeron Dual-Core este un procesor de generație nouă, model N2840, format din două nuclee, ce vine pregătit să tacteze la o frecvență de 2.1GHz. După cum am mai spus, este un procesor recent apărut, astfel beneficiază de noua tehnologia revoluționară Turbo Boost, de la Intel. Această funcție interesantă, mărește puterea procesorului în cazul în care este nevoie, până la 2.6GHz.

Cu siguranță vei rămâne impresionat de calitatea video oferită de display-ul LCD LED, din dotare. Prezintă un format HD cu o rezoluție de 1366 x 768pixeli și o diagonală de 15.6inch. Grație caracteristicilor speciale Anti-Glare și TruBrite, te vei bucura de imagini cu un contrast puternic, clare și viu colorate.

Excelează și pe partea de memorie, având proiectat un Hard Disk, destul de generos, cu o capacitate de stocare de 500Gb. Iar pentru a rula perfect sistemul de operare și alte aplicații pe care vei dorii să le încerci, dispune de o capacitate de memorie RAM de 2Gb, care poate fi dezvoltată până la 8Gb, de tip DDR3.

Sunetul perfect se datorează noii tehnologii DTS Sound, ce va reda un sunet clar și puternic, prin cele două boxe stereo integrate. Așadar poți asculta muzică, poți privi un film ori un clip video, la o calitate audio excepțională.

Și la capitolul multimedia se descurcă ok, fiind utilat cu numeroase porturi de conectare, precum: un port VGA, o ieșire audio, un port HDMI, Bluetooth 4.0 + LE, două porturi USB 2.0 și un port USB 3.0. Iar ca drept comunicații la internet, dispune de conexiunea prin Wireless și de cea prin Rețea 10/100 (Rj-45).

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Intel Celeron Dual Core
  • Intel HD Graphics
  • Anti-Glare
  • TruBrite
  • LCD LED HD
  • DTS Sound
  • Touchpad cu control multi-touch care acceptă diverse funcţii de derulare, zoom şi lansare cu ajutorul degetelor
  • Web HD
  • Microsoft Windows 8.1 – cu Bing
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.