Toshiba Satellite C50-B-14H

Fie că ești elev, student sau ai orice altă profesie, un laptop este necesar oricui, oricând și oriunde. Achiziționează-ți un laptop ultra portabil, rezistent, cu numeroase caracteristici și un aspect incredibil de atrăgător.

Noul laptop performant Toshiba Satellite C50-B-14H conceput în 2014, vine pregătit să răspundă rapid și fluent tuturor cerințelor tale, datorită caracteristicilor pe care le deține.
Pe lângă specificațiile revoluționare pe care la posedă, device-ul de față prezintă un design uimitor, extrem de modern, conceput din materiale de calitate superioară.

Prețul acestui Toshiba Satellite la data de 17.09.2014 era de 1.199lei, destul de ok pot spune, însă dacă te grăbești îl poți prinde la excelentul preț din oferta zilei.

IMAGNI CU Toshiba Satellite C50-B-14H :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE : 

Bucură-te de cele mai bune filme și videoclipuri redate pe ecranul de tip LCD LED, cu o diagonală darnică de 15.6inchi și o rezoluție HD de 1366x768pixeli. Modelul de față poate fi folosit cu ușurință, oricând și oriunde, chiar dacă lumina este mai puternică, efectul de oglindă nu va apărea, grație caracteristicii Anti-Glare.

La interior este proiectat să ruleze un procesor de tip Intel Celeron Dual Core, modelul N2830, format din 2 nuclee, ce tactează la o frecvență de 2GHz. Împreună cu procesorul grafic integrat Intel HD Graphics, vei beneficia de o rulare a aplicațiilor office și multimedia extrem de rapidă și fluidă.

Modelul de față îți oferă posibilitatea de a stoca toate datele personale, fotografiile, muzica și altele, direct pe Hard Disk-ul generos de 500Gb, rulat la o viteză de rotație incredibilă de 5400rpm. Iar pentru sistemul de operare și alte aplicații pe care vei dorii să le încerci, ai la dispoziție o memorie RAM, de tip DDR3, de 2Gb. În cazul epuizării acesteia, există posibilitatea de a execută un upgrade de până la 8Gb, de tip DDR3.

Sunetul redat se datorează celor două difuzoare integrate, îmbunătățite de tehnologia DTS Sound. Destul de bun pot spune, însă dacă dorești o experiență audio de calitate superioară celei oferite, îți poți îndreptă atenția către o boxă portabilă, pe care o poți conecta foarte simplu la device prin Bluetooth.

Satellite C50-B-14H excelează și pe partea de conectivitate, dispunând de diferite porturi de conectare, adică: 2xUSB 2.0, USB 3.0, HDMI, ieșire audio și microfon. Iar pentru a conecta modelul de față la internet sau la alte device-uri, ai la dispoziție Bluetooth 4.0 + LE, Gigabit LAN(Rețea) și Wi-FI integrat ce îți oferă un plus de viteză la conexiuni.

Mulțumită acumulatorului Li-Ion, realizat din 4 celule, te vei bucura de o autonomie mărită de până la 6h de utilizare continuă.

După cum am mai spus, acest model de Toshiba este unul portabil, așadar pentru a ușura transportul și pentru a evita inevitabilele lovituri, poți achiziționa pentru acesta o geantă laptop Belkin Lite Top.

OPINII PRO SI CONTRA :

Pro:
  • Intel Celeron Dual
  • Intel HD Graphics
  • Anti-Glare
  • LCD LED HD
  • DTS Sound
  • Touchpad cu control multi-touch care acceptă diverse funcţii de derulare, zoom şi lansare cu ajutorul degetelor
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.