Toshiba Satellite C40-C-10Q – un laptop low cost, cu un aspect portabil şi elegant

Toshiba Satellite C40-C-10Q este un laptop low cost, destinat activităţilor şi sarcinilor cotidiene, gen internet şi aplicaţii multimedia, susţinute fie de acasă, fie din deplasare.

Este un model recent lansat pe piaţa laptop-urilor, ce rulează din fabrică sistemul de operare Microsoft Win 10 Home, pe 64 biţi. Dispune de acumulator Li-Ion (4 celule), de tastatură internaţională şi de un touchpad multi-touch.

Vorbim despre un device ieftin, pentru toate buzunarele, ce este comercializat de către eMag cu numai 1.399 de lei (vezi preţ actualizat).

Avem de-a face cu un laptop portabil, extrem de asepctuos, ce vine “îmbrăcat” cu o carcasa din plastic, de culoare neagră. Construcţia device-ului masaora 344 x 23.2 x 244.4(W x H x D) mm şi cântăreşte în jur de 1.7Kg.

Acelaşi laptop de buget se regăseşte şi în magazinul online Altex.

Imagini cu Toshiba Satellite C40-C-10Q :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Dispozitivul de faţă dispune de un display de tip Toshiba TruBrite HD TFT, cu diagonala de 14”. Un LCD LED cu rezoluţie High Definition, la 1366 x 768p, ce asigură redarea conţinutului video la o calitate excelentă.

În privinţa nivelului hardware, prezintă un procesor Intel Celeron, model N3050, tactat la o frecvenţă de 1.6GHz (2.1GHz Turbo Boost), o placă video din seria Intel HD Graphics, de tip integrată şi o capacitate de memorie RAM de 2Gb, de tip DDR3, cu o frecvenţă de 1.6GHz.

Ca şi capacitate de stocare, dispune de numai 32Gb, de tip eMMC, însă poţi opta la un HDD extern Toshiba Canvio Basics de 500Gb, cu USB 3.0.

Din punct de vedere multimedia, se laudă cu o cameră Web HD, cu cititor de carduri SD, SDHC, SDXC şi MMC, cu microfon integrat şi cu difuzoare stereo, îmbunătăţite prin tehnologia Toshiba Audio Enhancement.

Ramura conectivităţii, prezintă două porturi USB 2.0, un port USB 3.0, un port HDMI, o ieşire audio, conexiune prin Bluetooth 4.0 + LE şi conexiune la internet prin Wireless.

Oferă-i protecţie noului tău device, achiziţionând o husă specială pentru laptop Case Logic Slim-Line, de 14”, neagră.

Acestea fiind spuse, Toshiba Satellite C40-C-10Q este un laptop extrem de accesibil, cu un aspect modern şi portabil, recomandat activităţilor simple, de zi cu zi.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Celeron
  • 2Gb memorie RAM
  • 32Gb eMMC
  • Placă video Intel HD Graphics
  • HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.