Toshiba Mirai RAS-13BAV-E Inverter – sistem de AC din clasa A+ cu 13.000 BTU/h, cu afişaj LED

Toshiba Mirai RAS-13BAV-E Inverter face parte din categoria aparatelor de aer condiţionat de calitate foarte bună, datorită faptului că deţine un sistem de filtrare puternic, o capacitate generoasă de modificare a temperaturii, funcţii inteligente, precum şi de o clasă energetică avantajoasă.

Aparţine clasei A+, capacitatea de răcire fiind de 13.000 BTU/h, caracteristică ce îl recomandă în mod special locuinţelor cu dimensiuni cuprinse între 25-35mp.

Deţine filtru cu carbon activ, tehnologie Inverter, control din telecomandă, precum şi un afişaj plăcut de tip LED.

Acest sistem Mirai RAS-13BAV-E Inverter se poate achiziţiona din ofertele celor de la eMag, cu doar 2.350 de lei (vezi preţ actualizat).

Avem de-a face cu un aparat ultra modern, ce deţine o construcţie aerodinamică, capabilă să îmbunătăţească modul de funcţionare al acestuia. Este de culoare albă, lucru ce îl integrează foarte bine în orice situaţie. În privinţa dimensiunilor standard, unitatea interioară măsoară 293 x 798 x 230mm, iar cea exterioară 530 x 660 x 240mm.

Imagini cu Toshiba Mirai RAS-13BAV-E Inverter  :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Datorită tehnologiei moderne Inverter, sistemul este dotat cu un compresor de tip dublu rotativ, ce beneficiază de tehnologia Inverter Hibrid Digital. Aceasta îmbunătăţeşte modul de funcţionare al aparatului, ducându-l la performanţe maxime, cu o eficienţă enegetică redusă.

În plus de asta, asigură şi un nivel minim de zgomot, unitatea exterioară înregistrând maxim 64db, iar cea interioară maxim 56db.

Totodată, este influenţat şi coeficientul randamentului sezonier, la răcire fiind de 5.7 SEER, iar la încălzire de 4 SCOP.

În ceea ce îl privesc modurile de funcţionare, sistemul de faţă vine echipat cu următoarele funcţii: Al 6-lea Simţ, ventilare, încălzire, auto restart, dezumidificare, timer, sleep/night mode şi auto-curăţare.

Funcţia de ventilaţie are rolul de a ventila eficient aerul de la interior. Funcţionează în 4 trepte, debitul maxim de aer fiind de 624mc/h. Este de specificat faptul că această funcţie nu modifică temperatura interioară.

Funcţia de dezumidificare se dovedeşte a fi foarte utilă în orice perioadă a anului. Aceasta este capabilă să colecteze şi să elimine umezeala din aer, în cantinate de 1.2l/h.

Funcţia de auto-curăţare (auto clean) previne apariţia umidităţii prin acţionarea ventilatorului, chiar şi când sistemul este oprit. Astfel, atât aparatulul de AC, cât şi camera vor rămâne curate şi uscate.

Funcţia de Restart şi timer-ul (24h) permit aparatului să îşi reia automat activitatea, conform setărilor anterioare, totodată permiţându-i să funcţioneze pe baza unor intervale de timp presetate.

Sleep/Night mod oferă un somn odihnitor pe toată perioada nopţii, fără ca temperatura să sufere mari modificări.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Toshiba Mirai RAS-13BAV-E Inverter reprezintă o soluţie avantajoasă şi eficientă de climatizare, capabilă să atingă cele mai bune performanţe, cu cel mai bun consum energetic.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 13.000 BTU/h
  • A+
  • Performant
  • LED
  • Filtru cu Carbon activ
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.