Toshiba Mirai RAS-10BAV-E Inverter – aparat de AC cu 10.000 BTU/h la răcire, din clasa A+

Toshiba Mirai RAS-10BAV-E Inverter este o soluţie de climatizare eficientă şi economică, un sistem de aer condiţionat performant, capabil să ofere un mediul ambiant confortabil şi sănătos, în orice situaţie.

În privinţa capacităţii de modificare a temperaturii, vine cu 10.000 BTU/h în modul de răcire şi cu 9.000 BTU/h în modul de încălzire. Acest lucru îl recomandă în mod special încăperilor cu dimensiuni cuprinse între 22 – 25mp.

Aparatul de faţă provine din clasa A+, se poate controla din telecomandă, benficiind de un afişaj discret de tip LED. Include sistem de filtrare cu carbon activ, extrem de eficient în reţinerea prafului şi bacteriilor.

Acest aparat Mirai RAS-10BAV-E Inverter se poate prcura din gama magazinului eMag, cu preţul de 2.159 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi design, este un aparat de aer condiţionat ultra modern, cu un aspect aerodinamic, ce aduce un plus de performanţă sistemului. Întreg sistemul este de culoare albă, unitatea interioară (9kg) măsurând standard 295 x 789 x 230mm, iar cea exterioară (21kg) 530 x 660 x 240mm.

Imagini cu Toshiba Mirai RAS-10BAV-E Inverter :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul sistem de climatizare de la Toshiba este echipat cu un compresor dublu rotativ, ce benficiază de tehnologia avansată Inverter Hibrid digital. Acest lucru aduce un plus optimizare aparatului, funcţionând la parametrii optimi, cu un consum energetic redus.

În plus de asta, ajută aparatul să funcţioneze într-un mod silenţios, zgomotul produs la interior fiind de 55db, iar cel produs la exterior fiind de 63db.

Specialiştii l-au încadrat în clasa de eficienţă energetică A+, atât la răcire, cât şi la încălzire. În modul de răcire consumul energetic nominal este de 770W (280W min / 1050W max), iar în modul de încălzire este de 840W (210W min / 1200W max). Madia anuală înregistrată la răcire ajunge la 345kWh/an, iar la încălzire de 911kWh/an.

În ceea ce îl priveşte randamentul coeficientului sezonier, la răcire este de 5.6 SEER, iar la încălzire este de 4 SCOP.

Funcţiile acestui sistem de climatizare performant Toshiba sunt: Al 6-lea Simţ, Ventilare, Încălzire, Dezumidificare, Timer, Sleep/Night, Auto Restart şi Auto-curăţare.

Funcţia de dezumidificare se dovedeşte a fi extrem de utilă în zielele de vară toride. Aceasta reuşeşte să extragă şi să elimine umezeala din aer, în cantitate de aproxiamtiv 0.9l/h condens.

Timer-ul împreună cu funcţia Auto Restart permite aparatului să funcţioneze după moduri presetate de timp, totodată să îşi reia activitatea în acelaşi mod, în cazul penelor de curent sau întreruperilor accidentale.

Funcţia Auto Clean (auto-curăţare) previne cumulul de umiditate prin acţionarea ventilatorului, chiar şi atunci când aparatul este oprit. Astfel, camera şi aparatul rămân curate şi uscate.

Al 6-lea Simţ este o funcţie specială, ce are rolul de detecta temperatura interioară cu ajutorul senzorului de temperatură încorporat în corpul interior, creând astfel un mediu ambiant confortabil, combinând funcţiile între ele.

Concluzie :

Concluzionând, Toshiba Mirai RAS-10BAV-E Inverter este un sistem de aer condiţionat performant, eficient şi economic, capabil să asigure un maxim de confort termic.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 10.000 BTU/h
  • A+
  • Performant
  • LED
  • Filtru HD+
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.