Toshiba Satellite L70-B-12T

Dacă ești în căutarea unui laptop performant, care să se descurce incredibil de bine la rularea aplicațiilor office și multimedia, dar și la gaming, o variantă bună la un preț bun ar fi și noul gadget de la Toshiba.

Toshiba Satellite L70-B-12T este un device nou, apărut în 2014, extrem de inteligent și util, dar și foarte atrăgător. Design-ul este unul modern, foarte bine realizat, construit dintr-un material din plastic de calitate superioară, cu finisaje bine definite până la cele mai mici detalii.

Prețul acestui laptop Toshiba Satellite L70-B-12T este de aproximativ 3.000lei (vezi preț actualizat), un preț corect aș spune, ținând cont de caracteristicile superioare pe care le are.

IMAGINI CU Toshiba Satellite L70-B-12T :

 

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

Vizionează cele mai bune filme, videoclipuri sau încearcă cele mai noi jocuri apărute. Grație display-ului de tip LCD LED, cu o diagonala generoasă de 17.3inch și cu o rezoluție HD+ de 1600x900pixeli, te vei bucura de o calitate superioară și ireproșabilă a imaginilor redate. O caracteristică impresionantă a acestui ecran de ultimă generație, ar fi tehnologia TruBrite. Această caracteristică specială îmbunătățește calitatea video, oferind un contrast mai bun, culori naturale și imagini mult mai reale.

În spatele acestui ecran uimitor, se află proiectat un procesor puternic, de tip Intel Core i5. Acest procesor, model 4210U, este format din 2 nuclee, conceput să tacteze la o frecvență de 1.7GHz. Fiind un model nou, construit pe arhitectura Haswell, beneficiază și de tehnologia avansată Turbo Boost 2.0. Această tehnologie mărește performanța laptop-ului doar atunci când este nevoie, rulând procesorul până la o frecvență de 2.7Ghz.

Și la capitolul memorii putem spune că excelează, fiind conceput cu o memorie RAM de 4Gb, de tip DDR3, îndeajuns pentru diferite aplicații pe care vei dorii să le încerci și pentru sistemul de operare Microsoft Windows 8.1, 64 biți, în acest caz. La epuizarea acestei memorii, vei putea efectua un upgrade de până la 16Gb, de tip DDR3. De acum, vei putea stoca toate fotografiile, datele personale și multe altele, direct pe Hard Disk-ul generos din dotare, de 1Tb, cu o viteză de rotație excelentă, de 5400rpm.

Calitatea sunetului se datorează celor două difuzoare integrate de tip Onkyo și totodată a tehnologiei DTS Sound. Așadar, în final te vei bucura de un sunet redat clar, puternic și fără a avea distorsionări.

Pe partea de conectivitate, vine foarte pregătit, având că porturi de conexiuni o ieșire audio, un microfon, Bluetooth două porturi USB 2.0 și două porturi USB 3.0. Iar pentru a îți conecta dispozitivul la internet, vei putea foarte ușor prin Rețea (RJ-45) sau prin Wi-Fi-ul integrat.

Oferă-i noului tău device protecție și siguranță, achiziționând o geantă laptop Trust Sydney 17.3″, Black.

OPINII PRO  ȘI CONTRA:

Pro:

  • Intel Core i5
  • Intel HD Graphics 4400
  • TruBrite
  • LCD LED HD+
  • AMD Enduro Technology
  • DTS Sound
  • Clickpad cu control multi-touch pentru gesturi, care acceptă diverse funcţii de derulare, zoom şi lansare cu ajutorul degetelor
  • Microsoft Windows 8.1, 64 biti

Contra:

  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.