Toshiba L50-B-1K2

Nu întotdeauna un laptop performant, cu o configurație de ultimă generație înseamnă și un preț mare. Așadar, astăzi vom discuta despre noul laptop Toshiba L50-B-1K2, un model de top, cu specificații revoluționare, elegant și la un preț foarte atrăgător.

Dispozitivul de față vine pregătit să răspundă oricărei comenzi rapid și fluent, grație componentelor din dotare, de ultimă oră. Vine construit dintr-un material din plastic, extrem de calitativ și rezistent, cu finisaje bine definite, până la cele mai mici detalii. Astfel, te vei bucura de o eleganță incredibilă și de o portabilitate pe măsură.

Prețul acestui dispozititv Toshiba L50-B-1K2 este în jur de 2.100lei (vezi preț actualizat), un preț mai mult decât bun, luând în considerare raportul preț-performanță al acestuia.

IMAGINI CU Laptop Toshiba L50-B-1K2 :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

De acum, te vei bucura de o calitate mai mult decât superioară a imaginilor reproduse pe ecranul LCD LED din dotare. Cu o diagonală normală de 15.6inch și cu o rezoluție HD de 1366 x 768pixeli, noul display mai beneficiază și de noua caracteristică avansată TruBrite. Așadar, în final imaginile vor fi viu colorate, cu un contrast puternic și cu o tentă foarte naturală.

Și la capitolul memorii se descurcă destul de bine, fiind dotat cu o memorie RAM de 4Gb, de tip DDR3, pe care o poți mării undeva până la 16Gb. Tot la acest capitol, posedă un Hard Disk generos cu o capacitate de stocare de 500Gb, pe care îți poți păstra filme, poze, fotografii și alte date personale.

Calitatea sunetul redat prin cele două difuzoare integrate, se datorează tehnologiei DTS Sound, de tip Onkyo. Așadar, în final vei rămâne surprins de sunetul reprodus, clar puternic și fără a avea vreo distorsionare.

Pe partea de conexiuni, ai la dispoziție mai multe porturi de conectare, precum: o ieșire audio, un port HDMI, microfon, Bluetooth, USB 2.0 și două porturi USB 3.0. Iar atunci când vei dorii să te conectezi la internet ai posibilitatea prin Wireless-ul integrat 802.11 ac/a/b/g/n ori prin Rețea 10/100/1000.

O caracteristică specială și foarte utilă în același timp a acestui dispozititv, ar fi Clickpad-ul cu control multi-touch pentru gesturi, ce acceptă diferite funcții de zoom, derulare ori lansare cu ajutorul degetelor.

Așa cum am mai spus mai sus, device-ul de față este unu foarte portabil, așadar pentru siguranța și transportul acestuia îți poți achiziționa o geantă laptop Dicallo.

OPINII PRO  ȘI CONTRA:

Pro:

  • Intel Core i5
  • Intel HD Graphics 4400
  • LCD LED HD
  • TruBrite
  • DTS Sound
  • Clickpad cu control multi-touch pentru gesturi, care acceptă diverse funcţii de derulare, zoom şi lansare cu ajutorul degetelor
  • 1 x USB 3.0 cu Sleep-and-Charge
  • Web HD

Contra:

  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.