Toshiba Satellite L50-B-1EE

Unul dintre cele mai performante și ieftine laptop-uri la ora actuală de pe piață gadget-urilor ar fi și noul model de la Toshiba.

Toshiba Satellite L50-B-1EE se remarcă prin aspectul său modern, cu finisaje bine definite, construit dintr-un material din plastic, de calitate înaltă. Totodată, este scos în evidență de specificațiile avansate de care dispune, perfect pentru aplicații office și alte activități cotidiene.

La data de 26-10-2014, prețul acestui dispozitiv Toshiba Satellite L50-B-1EE era de aproximativ 1.300lei(vezi preț actualizat), foarte ok aș spune în urma unui raport preț-performanță.

IMAGINI CU Laptop Toshiba Satellite L50-B-1EE :

 

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

Suficient de bun, în special pentru aplicații office și multimedia, procesorul Intel Pentium Quad Core, model N3530, construit din 4 nuclee, rulează la o frecvență incredibilă de 2.1Ghz. Fiind un model de procesor destul de nou, beneficiază de noua tehnologie avansată Turbo Boost 2.0. Această tehnologie permite în mod automat celor 4 nuclee de pe procesor, să mărească frecvența undeva la 2.5Ghz, doar în cazul în care este necesar.

Relaxează-te, privind un film preferat la o calitate superioară, grație display-ului LCD LED din dotare, cu diagonala de 15.6inch și cu o rezoluție HD de 1366x768pixeli. O caracteristică specială a acestui ecran LED ar fi TruBrite HD TFT, de la Toshiba. Datorită acestei specificații, te vei bucura de imaginii excelente, cu tentă naturală și viu colorate.

Păstrează-ți toate fișierele personale, filme, muzică și altele, direct pe Hard Disk-ul generos de 500Gb, cu o viteză de rotație de 5400rpm. Iar pentru sistemul de operare și pentru diverse aplicații pe care vei dorii să le încerci, ai la dispoziție o capacitate de memorie RAM de 4Gb, de tip DDR3. În cazul în care vei ocupa acești 4Gb de memorie, vei putea realiza un upgrade de până la 8Gb de memorie, de tip DDR3.

La capitolul conectivitate, vei beneficia de diverse porturi de conexiuni, precum: un port HDMI, o ieșire audio, VGA, RJ-45, două porturi USB 2.0 și un port USB 3.0. Iar pentru a te putea conecta la web, ai ca oportunități Wireless-ul integrat și Rețea 10/100.

Cu noul gadget de la Toshiba, vei uita de grija bateriei, deoarece vine conceput cu un acumulator puternic Li-Ion, construit din 4 celule, cu o autonomie de până la 7h de utilizare continuă.

Foarte portabil, cu o greutate de 2.2Kg și cu dimensiuni minimaliste de doar 380 x 23.5 x 259.9 mm, te va însoții mai mereu în toate călătoriile tale. Așadar, pentru a evita inevitabilele lovituri, izbituri etc. și totodată pentru a ușura transportul, poți opta pentru o geantă laptop Rivacase, foarte utilă.

OPINII PRO  ȘI CONTRA:

Pro:

  • Intel Pentium Quad-Core
  • Intel HD Graphics
  • Toshiba TruBrite HD
  • LCD LED HD
  • DVD+/-RW SuperMulti Double Layer
  • TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere

Contra:

  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.