Toshiba Satellite L50-B-1DH

Cu siguranță vei rămâne uimit de noul laptop realizat de cei de la Toshiba, în 2014. Toshiba Satellite L50-B-1DH este un dispozitiv nou, office, extrem de subțire și foarte performant.

Gadget-ul de față vine conceput cu specificații destul de bune și cu un aspect foarte elegant, perfect pentru a te însoții în călătoriile tale de bussines. Mai subțire ca niciodată, având doar 23mm grosime, este construit dintr-un material extrem de rezistent și calitativ ce oferă o durabilitate îndelungată.

Costul acestui laptop Toshiba Satellite L50-B-1DH la data de 3-10-2014 era de aproximativ 1.600lei (vezi preț actualizat), extrem de bun, luând în considerare caracteristicile avansate pe care le deține.

IMAGINI CU Toshiba Satellite L50-B-1DH :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

La interior vine dotat cu un procesor destul de bun, Intel Core i3, format din două nuclee, model 4005U, ce rulează la o frecvență de 1.7Gb. Tot la interior găsim uimitorul procesorul grafic integrat din seria Intel Hd Graphics 4400. Așadar te vei bucura de o rulare uimitoare a aplicațiilor ofiice și multimedia, la capacitate maximă.

Lasă-te captivat de conținutul online și de fi­lmele preferate, grație display-ului LCD LED, al acestui device. Cu diagonala de 15.6inch și cu rezoluția HD de 1366x768pixeli, te vei convinge de calitatea excelentă pe care o oferă ecranul acestui laptop.

Putem spune că excelează și la capitolul memorii, având la dispoziția ta un HDD destul de generos, cu o capacitate de stocare a datelor de până la 500Gb, cu o incredibilă viteză de rotație de 5400rpm. Nici memoria RAM nu se lasă mai prejos și vine cu o capacitate îndeajuns de bună, de 4Gb, pe care îi poți extinde în urma unui upgrade, până la 16Gb de tip DDR3.

În urma tehnologiei revoluționare Skullcandy, sunetul reprodus prin cele două difuzoare ONKYO integrate, va fi extrem de calitativ, puternic, fără a avea vreo distorsionare audio.

La partea de multimedia putem spune că este dotat cu mai toate tipurile de conexiuni pe care le dorim la un laptop. Pentru a îți conecta device-ul la internet ai posibilitatea prin Rețea(Rj-45) sau prin Wireless-ul integrat. Iar pentru a conecta gadget-ul la alte dispozitive, poți foarte simplu prin intermediul porturilor de conexiuni, precum: USB 2.0, USB 3.0 x 2, HDMI.

Grație tehnologiei de ultimă generație Wi-Fi Certified Miracast, vei avea posibilitatea de a partaja orice conținut dorești între device-uri, precum proiectoare și televizoare.

Fiind un model portabil, care te va însoții mai tot timpul, nu întotdeauna ai la dispoziție o sursă de energie pentru a încărca laptop-ul. Astfel, cei de la Toshiba au conceput acest dispozitiv cu un acumulator incredibil de tip Li-Ion, conceput din 4 celule, ce va avea o autonomie prelungită de până la 6h de utilizare.

Fiind noul tău partener, ce te va însoții în călătoriile tale, ideal ar fi să îi achiziționezi un rucsac Hama Vienna, pentru a îl ferii de zgârieturi, bușituri etc. și tot odată pentru a avea un transport mai ușor.

OPINII PRO  ȘI CONTRA:

Pro:

  • Intel Core i3
  • Intel HD Graphics 4400
  • TruBrite
  • LCD LED HD
  • DTS Sound
  • Clickpad cu control multi-touch pentru gesturi, care acceptă diverse funcţii de derulare, zoom şi lansare cu ajutorul degetelor
  • Onkyo

Contra:

  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.