Toshiba Satellite L50-B-11C

Laptop-ul Toshiba Satellite L50-B-11C este un model nou, cu specificații mai mult decât bune, ce îl fac pregătit să ruleze rapid și fluent cele mai noi aplicații. Aspectul acestui device, este foarte elegant și distins, construit din materiale de foarte bună calitate, ce îl fac rezistent și portabil în același timp.

Prețul acestui laptop Toshiba L50-B-11C la data de 14-10-2014 era de 1.649lei (vezi preț actualizat). Un preț corect aș spune, ținând cont de specificațiile de ultimă oră pe care le deține.

IMAGINI CU Toshiba Satellite L50-B-11C :

 

 

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

Bucură-te de o calitate ireproșabilă a imaginilor reproduse pe noul display de tip LCD LED al acestui Toshiba. Oferă o rezoluție HD de 1366x768pixeli, o diagonală generoasă de 15.6inch și dispune de caracteristica specială TruBrite HD a ecranului, astfel va reproduce imagini clare, viu colorare și cu un contrast puternic.

În spatele acestui display LCD LED, este proiectat să ruleze un procesor mai mult decât ok, de tip Intel Core i3, format din 2 nuclee, modelul 4005U, ce tactează la o frecvență maximă de 1.7GHz. Împreună cu procesorul integrat din gama Intel HD Graphics 4400, te vei bucura de o rulare a aplicațiilor office și multimedia într-un mod extraordinar de fluent și rapid.

Extrem de pregătit este și la capitolul memorie. Așadar, vine dotat cu un Hard Disk excelent, cu o capacitate de stocare a datelor de 500Gb și cu o viteză de rotație de 5400rpm. Iar pentru sistemul de operare și pentru alte aplicații pe care vei dorii să le încerci, ai la dispoziție o memorie RAM cu o capacitate de 4Gb, de tip DDR3, care poate fi dezvoltată, în urma unui upgrade de până la 16Gb de memorie.

Nici pe partea de multimedia nu se lasă mai prejos, fiind dotat cu mai toate tipurile de conexiuni necesare, precum: un port HDMI, două porturi USB 3.0, un port USB 2.0, un port VGA, microfon, Bluetooth și o ieșire audio. Iar pentru a îți conecta dispozitivul al internet, ai posibilitatea prin Rețea(RJ-45) ori prin Wireless.

Cu noul acumulator de tip Li-Ion, format din 4 celule, te vei bucura de o utilizare continuă, de aproximativ 6h, fără a fi conectat la o priză de curent.

Fiind un dispozitiv portabil, foarte utilă îți va fi și o geantă laptop Belkin. Acesta îți va ușura transportul și totodată îți va ferii device-ul de izbituri sau zgârieturi.

OPINII PRO  ȘI CONTRA:

Pro:

  • Intel Core i3
  • Intel HD Graphics 4400
  • TruBrite HD
  • LCD LED
  • DVD+/-RW SuperMulti Double Layer
  • TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere

Contra:

  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.