Toshiba Kirabook-109 – laptop premium cu performanţe superioare şi cu un design pe măsură

Toshiba Kirabook-109 reprezintă un laptop premium, cu performanţe înalte şi cu un aspect pe măsură, conceput pentru a garanta o productivitate ridicată şi o funcţionalitate excelentă.

Dispune de un acumulator Li-Ion cu 4 celule, ce garantează o autonomie de lucru de până la 15 ore, rulând standard sistemul de operare Microsoft Windows 8.1 (64 biţi). Deţine tastatură iluminată de tip internatipnala şi un touchpad generos, cu diverse acţiuni, precum cea de zoom, de derulare sau de lansare.

Ei bine, preţul este pe măsura performanţelor, aşadar un astfel de gadget îl întâlnim în oferta eMag la preţul de 4.499 de lei (vezi preţ actualizat).

Deţine o carcasă modernă de calitate, realizată dintr-un aliaj de magneziu şi plastic, pe un fond de culoare argintie. Are o greutate de numai 1.1kg şi măsoară standard 316 x 7.6 – 17.9 x 207(W x H x D) mm.

Imagini cu Toshiba Kirabook-109 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Se bucură de un display non-glare, cu diagonala de 13.3”. Vorbim despre un ecran Full HD, cu rezoluţie de 1920 x 1080pix ce redă conţinutul la o calitate superioară.

Configuraţia hardware pe care o deţine este compusă dintr-un procesor i5, cu o frecvenţă de tact de 2.2GHz (Turbo Boost 2.7GHz), dintr-o placă video integrată, din seria Intel HD Graphics 5500 şi dintr-o capacitate de memorie RAM de tip DDR3, de 8Gb.

În privinţa stocării de fişiere şi date, dispune de o capacitate de 128Gb, de tip SSD. În cazul în care doreşti o capacitate de stocare mai generoasă, poţi opta la un HDD extern WD Elements, de 3Tb, cu USB 3.0.

Ca şi specificaţii multimedia, ar fi de remarcat camera Web High Definition, microfonul integrat, cititorul de carduri 6 în 1 şi cele două difuzoare audio stereo Harman Kardon, îmbunătăţite prin tehnologia DTS Studio Sound.

Din punct de vedere al conectivităţii, pune la îndemână Bluetooth 4.0 + LE, Wireless 802.11 ac/a/b/g/n, un port HDMI, o ieşire audio şi cele 3 porturi USB 3.0.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Toshiba Kirabook-109 este un laptop de calitate înaltă, atât din punct de vedere al construcţiei cât şi al gradului de performanţă, fiind ideal pentru orice tip de activitate.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i5
  • 8Gb memorie RAM
  • 128Gb SSD
  • Placă video Intel HD Graphics 5500
  • Full HD
Contra:
  • Fără unitate optică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.