Toshiba C70-C-10L – un device portabil şi atrăgător, perfect pentru a susţine activităţile de zi cu zi

Toshiba C70-C-10L este un laptop atractiv, din punct de vedere al design-ului cât şi al performanţelor, un laptop de generaţie recentă, ideal pentru lucrul la birou sau în deplasare, fiind extraordinar de portabil.

Device-ul de faţă vine echipat din fabrică cu un acumulator Li-Ion cu 4 celule, ce garantează 6h de lucru, beneficiază de sistem de operare Microsoft Windows 8.1 (pe 64biţi), având în dotare un touchpad generos cu funcţii multiple (derulare, lansare şi zoom) şi tastatură numerică şi internaţională.

În raport cu specificaţiile acestui laptop, pot spune că preţul de achiziţie este destul de avantajos, astfel eMag îl comercializează cu preţul de 2.599 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic şi tehnic, se remarcă printr-o carcasă din plastic calitativ, de culoare albă, modernă şi elegantă. Greutatea device-ului este de numai 2.6Kg, măsurând doar 412.7 x 26.5 x 279.4(W x H x D) mm, astfel reprezintă un model foarte portabil.

Acelaşi laptop din seria C70 de la Toshiba se regăseşte şi în promoţiile celor de la Altex.

Imagini cu Toshiba C70-C-10L :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ei bine, noul laptop vine din fabrică cu un LCD LED generos, de tip TruBrite, cu diagonala de 17.3inch. Este un ecran de calitate, ce reproduce conţinutul la o rezoluţie HD+, la 1600 x 900pixeli.

Nivelul performanţelor are la bază un procesor i3, model 4005U, tactat la 1.7GHz, o placă video Intel HD Graphics 4400, de tip integrată şi o capacitate de memorie RAM, de 4Gb.

Datele şi fişierele vor fii păstrate pe Hard Disk-ul din dotare, cu capacitatea de stocare de 500Gb, de tip HDD, cu o viteză de rotaţie de 5400rpm.

În privinţa capitolului multimedia, beneficiază de DVD Rw, de microfon incorporat, de cameră Web HD, de cititor de carduri 5 în 1 (UHS-I, MMC, SDXC, SDHC, SD) şi de difuzoare stereo îmbunătăţite prin tehnologia Toshiba Audio Enhancement.

Iar cât despre conectivitate, pune la dispoziţie un port HDMI, un port USB 3.0, două porturi USB 2.0, o ieşire audio, Bluetooth 4.0 + LE, Reţea 10/100/1000 şi Wireless 802.11 b/g/n.

Acestui laptop portabil, i se va potrivi perfect un rucsac HP Business (de 17inch), astfel transportul acestuia va fii mult mai uşor şi mai sigur.

În concluzie, laptop-ul Toshiba C70-C-10L este un model atractiv, portabil şi performant, ideal în a susţine activităţile de zi cu zi, desfăşurate acasă sau în deplasare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i3
  • 4Gb memorie RAM
  • 500Gb memorie de stocare
  • Placă video Intel HD Graphics 4400
  • LCD LED HD+
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.