Toshiba C55-A-1H1

laptop Toshiba C55-A-1H1

În cazul în care nu pui accent prea mult pe desing și ai nevoie de performanță, C55-A-1H1 realizat de Toshiba ți se va potrivi perfect.

Dacă Toshiba C55-A-1H1 nu dispune de un desing extraordinar, sigur surprinde cu performanțele sale. Vine dotat cu un procesor Intel Core i3, Ivy Bridge, model 3110M realizat din două nuclee cu o frecvență de 2.4 GHz şi un cache de 3072 KB. Puterea procesorului este întregită de placa video dedicată NVIDIA din seria GeForce 710M de 2GB memorie, ce îţi va oferii posibilitatea de a încerca cele mai noi jocuri .

C55-A-1H1 vine dotat cu o memorie standard de 4GB DDR3 cu o frecvență de 1.6GHz. În cazul în care vei dori să faci un upgrade, ai la dispoziție două sloturi de memorie în care veți putea adaugă până la 16GB. Hard disk-ul clasic, SATA, oferă o capacitate de stocare a datelor de 500GB, un spațiu de depozitare suficient cât să stochezi documente, filme, jocuri etc.

Prețul acestui laptop la data de 30.07.2014 este de 1.899 Lei,  destul de ok aș putea spune, dar dacă te grăbești îl poți prinde la prețul din oferta de azi.

IMAGINI CU LAPTOP-ul TOSHIBA C55-A-1H1:

MAI MULTE POZE

DESIGN

Cum am mai spus, design-ul nu este un atu al acestui gadget. Aspectul este unul clasic, carcasa este complet neagră, realizată dintr-un plastic lucios, cu finisaje ireproșabile.

Tastatura acestuia este de tip clichet, ce preia foarte rapid comenzile. Pe partea de confort vorbind este un model silenţios ce nu necesită apăsarea tare a tastelor. Touchpad-ul este unul destul de mare, perfect delimitat ce oferă suport multi touch.

DISPLAY-ul

Display-ul TruBrite al acestui model este unul de tip LCD LED, ce oferă o diagonală de 15.6 inch, cu o rezoluție de 1366 x 768 pixeli. Ținând cont de prețul mic al acestui laptop, Toshiba pune la dispoziție  un ecran destul de bun, ce prezintă o claritate extrem de bună datorită contrastului admirabil și unghiurilor foarte bune de vizualizare .

SUNET

Difuzoarele acestui laptop oferă un sunet destul de puternic, clar cu slabe semne de bass. Utilizând DTS SoundManager se poate seta calitatea sunetului după cum dorește fiecare.

CONECTIVITATE

Conectivitatea acestuia îţi este garantată de o listă întreagă de oportunități. Acesta dispune de comunicații prin Bluetooth,Wireless,Rețea, 3 porturi USB (1xUSB 3.0, 2xUSB 2.0), HDMI, VGA, cititor de card, cameră Web HD de 0.9MP, ieșire audio, microfon.

În concluzie Toshiba C55-A-1H1 dispune de toate tipurile de conexiune de care ai nevoie de la un laptop.

ACCESORII

Având în vedere că laptop-ul  Toshiba C55-A-1H1 este unul portabil îţi poţi achiziţiona pentru acesta o Geantă Rivacase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.