Toshiba Satellite C50-B-149

Desfășoară-ți activitatea din fața laptop-ului într-un mod elegant, plăcut și eficitent. Mulțumită noului model de laptop creat de cei de la Toshiba, timpul petrecut în fața calculatorului va deveni o plăcere chiar și atunci când ai de lucru.

Toshiba Satellite C50-B-149 este un laptop performant, cu o configurație de ultimă generație și cu un design modern, conceput din materiale de cea mai bună calitate. Eleganță inegalabilă se mai datorează și finisajului texturat negru-mat și a tastaturii cu butoane plate, astfel aspectul device-ului va fi unul plăcut și modern.

Prețul acestui laptop Toshiba Satellite C50-B-149 la data de 18-11-2014 era de 1.529 lei (vezi preț actualizat), un preț foarte ok pot spune, luând în calcul raportul preț-calitate al acestuia.

IMAGINI CU Laptop Toshiba Satellite C50-B-149 :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

Bucură-te de imagini inedite, clare și cu un contrast puternic, grație display-ului LCD LED cu care vine dotat gadget-ul de față. Cu o diagonală de 15.6inch și cu o rezoluție HD de 1366x768pixeli, calitate ireproșabilă a imaginilor se mai datorează și celor două caracteristici speciale TruBrite și Anti-Glare, adică mat.

Pe partea de performanță, la interior vine proiectat un procesor Intel Core i3, model 4005U, destul de puternic și rapid. Acesta este construit din două nuclee, ce îl fac extrem de pregătit să ruleze la o frecvență excelentă de 1.7GHz.

Și la capitolul memorii se descurcă destul de bine, fiind dotat cu un Hard Disk generos, cu o capacitate de stocare a datelor de 500Gb, de tip HHD. Ca sistemul de operare și diverse aplicații instalate să ruleze perfect, dispun de o capacitate de memorie RAM de 4Gb, de tip DDR3. În cazul în care se vor ocupa acești 4Gb de memorie, se poate efectua un upgrade de până la 16Gb de memorie, de tip DDR3.

Sunetul redat prin cele două difuzoare stereo este îmbunătățit de tehnologia avansată DTS Sound, astfel spus te vei bucura de o calitate audio uimitoare.

Pe partea de multimedia vei avea la dispoziție o varietate de porturi, precum: 2xUSB 2.0, USB 3.0, HDMI, Bluetooth, o ieșire audio, microfon, camera Web, cititor de carduri SD și altele. Iar pentru a putea realiza o conexine la internet ai la îndemână Wireless-ul integrat și Rețea 10/100.

Mulțumită acumulatorului Li-Ion din dotare, format din 4 celule, te vei bucura de o autonomia mai ridicată, de până la 6h de utilizare continuă.

Portabilitatea acestui laptop Toshiba Satellite se datorează greutății sale de doar 2.2Kg și a dimensiunilor minimaliste de 380 x 26.6 x 259.9 mm. Așadar pentru un transport mai ușor și de ce nu pentru o siguranță mai bună, îți poți îndrepta atenția către o geantă laptop Case Logic DLC 115 .

OPINII PRO  ȘI CONTRA:

Pro:

  • Intel Core i3
  • Intel HD Graphics 4400
  • Anti-Glare
  • TruBrite
  • LCD LED HD
  • DTS Sound
  • Touchpad cu control multi-touch care acceptă diverse funcţii de derulare, zoom şi lansare cu ajutorul degetelor
  • Web HD

Contra:

  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.