Toshiba Satellite C50-A-176

Pentru cei care își doresc performanță, portabilitate și totodată accesibilitate ca și preț, laptop-ul Toshiba Satellite C50-A-176 este modelul ideal ce îndeplinește toate aceste trei dorințe.

Modelul de față a fost creat în ideea de a te însoții mai mereu în călătoriile tale, indiferent de natura afacerii. Dotat cu cele mai bune componente de ultimă generație, că doar este un model conceput în 2014, este pregătit să răspundă rapid și fluent tuturor comenzilor tale.
Aspectul acestuia este extrem de modern, elegant și foarte bine definit, astfel încât scoate în evidență până și cele mai mici detalii.

Prețul acestui gadget de la Toshiba din gama Satellite, este în jur de 1.400lei (vezi preț actualizat), destul de bun pot spune vis-a-vis de specificațiile acestuia.

IMAGINI CU Toshiba Satellite C50-A-176  :

 

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Tot la exterior, putem spune că design-ul este completat și de noul display LCD LED, cu diagonala de 15.6inch și cu o rezoluție HD de 1366x768pixeli. Două dintre caracteristicile revoluționare ale acestui ecran ar fi Toshiba TruBrite HD TFT și că este Anti-Glare. Foarte utile ecranele Anti-Glare, adică mate, deoarece nu va avea loc nici o reflexive, astfel te poți bucura de o utilizare neîntreruptă.

În spatele acetui design atrăgător, este proiectat să ruleze un procesor destul de bun, de tip Intel Core i3, format din două nuclee, ce tactează la o frecvență de 2.4GHz. Împreună cu procesorul grafic integrat de tip Intel HD Graphics 4000, vei rămâne uimit de cât de bine se va descurca la rularea aplicațiilor office și multimedia.

Putem spune că vine la fel de bine pregătit pe toate părțile. Așadar pe partea de memorie vine dotat cu un Hard Disk destul de generos, cu o capacitate de 500Gb și cu o viteză de rotație de până la 5400rpm. Iar pentru sistemul de operare și pentru diferite aplicații pe care vei dorii să le încerci, îți stă la dispoziție o memorie RAM, cu o capacitate de 4Gb, pe care o poți maximiza în urma unui upgrade de până la 16Gb, de tip DDR3.

La capitolul conectivitate ai la dispoziție două porturi USB 2.0 și un port USB 3.0, pentru transfer de date între dispozitive.  Alte porturi destinate conectivității ar mai fi și : un port HDMI, un port VGA, o ieșire audio, Bluetooth și microfon. Iar pentru a îți conecta gadget-ul la internet, ai la dispoziție Wireless și Rețea(Gigabit LAN).

Nu întotdeauna avem la îndemână o priză de curent, așa că cei de la Toshiba au luat în seamă acest amănunt și au dotat acest device cu un accumulator exelent, Li-Ion, cu o autonomie de până la 4h de utilizare continuă.

Așadar, fiind un dispozitiv destul de portabil, care te va însoții mai tot timpul, va fi predispus la accidente neplăcute, precum izbituri, zgârieturi sau altele. Pentru a evita toate acestea, poți opta la o geantă laptop, care totodată îți va fi foarte utilă la transportul laptop-ului.

OPINII PRO  ȘI CONTRA:

Pro:

  • Intel Core i3
  • Intel HD Graphics 4000
  • Anti-Glare
  • LCD LED HD
  • Toshiba TruBrite HD
  • DTS Sound
  • Touchpad cu control multi-touch care acceptă diverse funcţii de derulare, zoom şi lansare cu ajutorul degetelor

Contra:

  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.