Toshiba 55L7453DG

Ești pasionat de tehnologie și una din plăcerile tale este să îți petreci timpul în fața televizorului, vizionând cele mai bune filme și emisiuni Tv? Ei bine, ar fi cazul să îți schimbi vechiul televizor cu unu nou, mult mai inteligent, care să îți ofere performanță și de ce nu o pată de eleganță locuinței tale.

Noul Smart TV 3D Toshiba 55L7453DG este un model din gama 2014, cu un aspect foarte atrăgător, elegant, contruit din materiale de foarte bună calitate. Pe lângă design-ul excelent al acestuia, vine foarte bine pregătit și pe partea de performanță, fiind dotat cu specificații revoluționare, de ultimă generație.

Prețul unui astfel de Smart Tv 3D de la Toshiba este de aproximativ 3.800lei (vezi preț actualizat), un preț corect pot spune, ținând cont de caracteristicile sale recente ce își merită fiecare bănuț în parte.

IMAGINI CU Laptop Toshiba 55L7453DG :

 

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

În continuarea review-ului vom discuta despre specificațiile tehnice ale acestui model de Smart Tv, conceput în 2014. Pot spune că design-ul atractiv se datorează și display-ului generos cu diagonala de 119cm. Acest ecran inteligent, vine cu un contrast dinamic excelent de 7.000.000:1, o rezoluție Full HD de 1920x1080pixeli, o luminozitate bună de 700 cd/mp și un timp foarte scurt de răspuns de doar 5ms. O altă caracteristică interesantă a acestui LED ar mai fi și conversia din 2D în 3D, urmată de multe alte specificații superioare de imagine precum Mega Contrast, CEVO Picture, AMR+ 1500, Scene+, Filtru cu caracteristică de frecvență în formă de pieptene pentru conținut 3D digitale și altele.

Și la capitolul audio pot remarca câteva caracteristici avansate de sunet precum Virtual Surround Sound, Sound Navi, Intensificare bas, DTS Express 5.1 etc. Toate aceste specificații duc la redarea unui sunet incredibil de clar, puternic și fără a avea vreo distorsionare, prin sistemul NICAM, format din două difuzoare de 2x15W.

Nici pe partea de multimedia nu stă mai rău, având ca și conexiuni la internet Wi-Fi integrat și Rețea (RJ-45), iar ca și conectori dispune de: 4 porturi HDMI, 2 porturi USB 2.0, o intrare SCART (RGB), o intrare video composite, PC In și Slot CI+. Așadar, te poți conecta la internet sau la alte device-uri foarte simplu și ușor, prin intermediul acestora.

Pe lângă desing și performanță, te vei bucura și de o factură mai mică la curent, grație consumului redus de energie electrică de doar 67W. Cu o greutate incredibil de mică, de 13.5Kg și cu dimensiuni modeste de 1071 x 498 x 215 mm cu tot cu stand, poate fi montat foarte ușor pe suportul elegant al acestuia ori pe un alt suport Tv reglabil de perete.

La achiziționarea acestui Smart Tv 3D Toshiba 55L7453DG vei primi ca și accesorii incluse un adaptor component de 3.5mm, un alt adaptor compozit de 3.5mm, telecomandă și 4 perechi de ochelari 3D pasivi.

OPINII PRO  ȘI CONTRA:

Pro:

  • Smart TV 3D
  • Virtual Surround Sound
  • Intensificare bas
  • Mega Contrast
  • CEVO Picture
  • Temperatura selectabila a culorilor
  • Tuner digital
  • Player multimedia integrat:
  • Toshiba AppsConnect

Contra:

  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.