Toshiba 48L1433DG

Cauți să îți achiziționezi un televizor, modern, cu o diagonală generoasă și cu specificații cât de cât bune? Ei bine, noul televizor LED de la Toshiba ar fi modelul ideal, care ar fi pregătit să-ți îndeplinească toate cerințele tale.

Toshiba 48L1433DG este un model non Smart Tv, conceput în 2014, perfect pentru locuințele spațioase, având o diagonală destul de mare. Prezintă un aspect destul de interesant și modern, cu detalii foarte bine finisate, astfel vine pregătit să ofere o pată de eleganță oricărei încăperi.

Prețul acestui dispozititv Toshiba 48L1433DG este de aproximativ 2.000lei (vezi preț actualizat), un preț excelent pot spune vis-a-vis de raportul dintre preț și calitate.

IMAGINI CU Televizor Toshiba 48L1433DG :

 

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

Noul gadget vine echipat cu un display LED imens, cu o diagonală de 121cm și o rezoluție Full HD de 1920 x 1080pixeli. Pe lângă acestea prezintă o listă lungă de caracterisici superioare de imagine, precum Dynamic contrast, Active Backlight Control, AMR+ 200, High Contrast, Unghi de vizibilitate 178/178 grade și multe altele.

Vei rămâne suprins de calitatea video Full HD, atunci când vei dorii să vizionezi un film sau orice conținut de acest gen. Imaginile vor suferii o transformare radicală, astfel vor fi extrem de clare și bine definite. Chiar și atunci când vei dorii să vizionezi un conținut preferat, Seria L1 îți oferă ocazia de a te bucura de aceeași calitate ireproșabilă.

Sunetul se datorează celor două difuzoare stereo de 2 x 8W, înglobate în sistemul audio, NICAM Stereo. Caracteristica avansată de sunet, Dolby Digital Plus, imbunataseste calitatea audio, redând un sunet incredibil, clar și fără a avea vreo distorsionare.

În ciuda faptului că nu este un Smart Tv, deține foarte multe porturi de conectivitate, precum: 3 porturi HDMI, o intrare SCART, două intrări USB 2.0, o intrare component, Slot CI+ și o conexiune la Rețea prin RJ-45.

Cu dimensiunile de 1092 x 698 x 250 mm (W x H x D) cu stand și cu o greutate de doar 18Kg, noul device poate fi montat pe suportul său din dotare foarte elegant, ori pe un suport Tv reglabil de perete, astfel calitatea vizionării să fie mai bună și spațiul din locuință economisit.

În final pot spune că modelul de față, marca Toshiba, este un televizor ideal pentru încăperile spațioase, oferind un sunet incredibil și o imagine de calitate superioară, toate aceastea la un preț de ofertă.

OPINII PRO  ȘI CONTRA:

Pro:

  • Dolby Digital Plus
  • NICAM Stereo
  • Digital Noise Reduction
  • Active Backlight Control
  • Tuner digital
  • Player multimedia integrat
  • Dynamic contrast
  • High Contrast
  • AMR+ 200

Contra:

  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.