Smart Tv LED Toshiba 40L3433DG

Lasă-te captivat de noua lume Smart de la Toshiba. Cu noul model de televizor Smart, din seria L3 te vei bucura de imagini ireproșabile, un sunet de cinematograf și un design foarte atrăgător, toate acestea la un preț excelent, de ofertă.

Prețul acestui Smart Tv Toshiba 40L3433DG la data de 26-10-2014 era în jur de 1.700(vezi preț actualizat), un preț corect pot spune, în urma unui raport calitate-preț efectuat.

Noul Smart Tv Toshiba 40L3433DG este conceput în 2014, extrem de performant, dotat cu specificații de ultimă oră, ce îl fac pregătit să țină pasul cu cerințele tale. La exterior te vei bucura de un aspect bine gândit, construit cu mare atenție, doar din materiale de foarte bună calitate, având dimensiuni minimaliste de doar 933 x 603 x 249(W x H x D)mm cu stand.

Imagini cu Toshiba 40L3433DG :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Design-ul excelent mai este completat și de noul display LED, cu diagonala de 101cm, cu o rezoluție Full HD de 1920x1080pixeli. Calitatea video este îmbunătățită de contrastul dinamic de 25000:1, de luminozitatea de 300cd/mp, de unghiul de vizibilitate de 178/178A° și de alte caracteristici superioare de imagine cum ar fi AMR+ 200 și reducerea digitală a zgomotului. În final vei rămâne uimit de calitatea superioară a imaginilor reproduse.

Nici sunetul nu se lasă mai prejos, grație sistemului audio integrat NICAM, ce va reda prin cele două difuzoare de 2x8W, un sunet excelent, clar și puternic. Totodată calitatea sunetului ireproșabilă se datorează și caracteristicilor avansate de sunet precum Virtual Surround Sound și Dolby Digital Plus.

Și la capitolul conectivitate se descurcă destul de ok, fiind dotat cu numeroase porturi utile, precum: 3 porturi HDMI, o intrare component, o intrare video composite, o intrare Scart(RGB), o intrare USB 2.0 și Slot CI+. Iar pentru ați conecta dispozitivul la web, ai posibilitatea prin Wi-Fi integrat ori prin Rețea(RJ-45).

Grație funcției Media Server, vei putea reda un film, un clip video și altele, de pe laptop, chiar dacă acesta nu se află în cameră cu televizorul. Bucură-te de confort și de o vizionare inedită, mulțumită acestei funcții revoluționare, ce va creea o legătură între device-uri, folosind ca punte, rețeaua de internet de acasă.

Oferă-i locuinței tale un strop de eleganță, prin intermediul noului Smart Tv de la Toshiba, monatat pe suportul acestuia ori pe un alt suport Tv reglabil de perete. Astfel vei economisi spațiu și totodată modul de vizionare va fi îmbunătățit.

Aceste Smart Tv-uri din gama L3 sunt disponibile în 3 variante moderne, precum Alb, Negru și Titan. Chiar dacă vei alege modelul de 32”(80cm), 40”(102cm) sau pe cel de 48”(122cm), locuința ta va fi la fel de elegantă în toate cele 3 situații.

Opinii pro și contra :

Pro:

  • Smart TV
  • LED
  • Diagonala de 101cm
  • Tuner digital
  • Full HD

Contra:

  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.