Toshiba 40L2400DG

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
 Un nou lider al modelelor de televizoare ieftine, recent apărut pe piața gadget-urilor, cu funcții modeste, însă cu desing foarte atrăgător, ar fi noul televizor Toshiba 40L2400DG.

Acest device prezintă un raport preț-calitate extrem de favorabil pentru cei ce nu își doresc performanță, ci doar un televizor cu o diagonală generoasă, care să redea un sunet clar și imagini naturale.

Așadar, pentru cei de își doresc un televizor nu foarte performant, însă cu o diagonală darnică, Toshiba 40L2400DG este modelul ideal, ce se regăsește la prețul de doar 1.299lei (Vezi preț actualizat).

Putem spune că se remarcă printr-un desing modern, cu detalii elegante, fiind realizat din componente de o calitate extraordinară. Prezintă un consum extrem de bun, de doar 91W, o greutate de 10kg și trăsături minimaliste, de 922 x 574 x 178 mm, asta incluzând și suportul elegant al acestuia.

Imagini cu Toshiba 40L2400DG :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Modelul de față vine proiectat cu un display LED, cu un format Full HD cu o rezoluție de 1920 x 1080pixeli și cu o diagonală de 101inch. Dispune de câteva caracteristici avansate de imagine, precum rata mare de împrospătare AMR 200Hz, ce ajută la reproducerea unor scene în mișcare fluide și fluente. O altă caracteristică ar fi și 24p Mode, ce asigură o mișcare cursivă și contrastul dinamic 50.000:1, ce duce la imagini clare și naturale.

Desigur, nu este mai slab nici pe partea de sunet, fiind echipat cu două boxe stereo, ambele având o putere de 20W, ce vor reda un sunet neașteptat de bun.

Alte funcții interesante și foarte utile totodată, ar fi tuner-ul digital integrat, tip DVB-C/T ce asigură recepționarea posturilor Tv în format HD sau digital-sd, fără a mai fi nevoie de un alt decodor extern. Cea de a doua funcție, respectiv player-ul multimedia, îți oferă posibilitatea de a reda orice conținut dorești, ca spre exemplu filme, muzică, poze etc., de pe orice altă memorie externă.

Capitolul conectivitate include o serie de porturi extrem de utile, ca: un port HDMI, o intrare USB 2.0 și o intrare vide composite.

În concluzie, putem recomanda acest televizor destul de bun, celor ce își doresc o diagonală generoasă, un aspect modern și elegant la un preț de promoție.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Non Smart TV
  • Gama 2014
  • LED
  • Full HD
  • Player multimedia integrat
  • Unghi de vizibilitate 178 grade
Contra:
  • Nu este Smart Tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.