Toshiba 32W1534DG – un televizor ieftin și de calitate

Pentru astăzi, am zis să lăsăm puțin de o parte toate tehnologiile avansate de ultimă generație, pentru că nu toți cei dintre noi căutăm doar asta, și să discutăm puțin despre un televizor simplu, calitativ și foarte ieftin.

Toshiba 32W1534DG este un LED din seria non Smart Tv-urilor din gama 2015, un televizor ieftin și aspectuos, ideal într-un dormitor modern, sau oriunde în altă parte doriți.

Când am spus că este un model ieftin, nu am glumit, iar asta confirmă chiar prețul de achiziționare extrem de accesibil al acestuia, de numai 1.099lei (vezi preț actualizat).

Este un televizor plăcut, ce se face atrgator prin finisajele și elementele perfecte de care beneficiază. Alături de device, găsim un stand elegant, care cu totul cântărește numai 6.5Kg și măsoară doar 736 x 487 x 230 mm.

În stocul celor de la Altex, regăsim același model atractiv.

Imagini cu Toshiba 32W1534DG  :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Modelul de față, se bucură de un display destul de generos de 80 de centimetrii, ce are o luminozitate de 300cm/mp și un timp extrem de scurt de răspuns, de numai 20ms. Avem deaface cu un ecran destul de ok, cu format HD și cu o rezoluție de 1366 x 768pixeli, optimizat prin tehnologia Digital Noise Reduction.

Nivelul audio este reprezentat de către un sistem audio Nicam Stereo, cu o putere de 2 x 6W, îmbunătățit de tehnologiile Dolby Digital Pulse și Dolby Digital.

Se bucură de două porturi HDMI, de minijack căști, de o intrare Scart, de o intrare USB 2.0, de Slot CI+ și de o intrare PC(D-SUB cu 15 pini).

În concluzie, dacă nu vrei performanță și alte tehnologii de ultimă generație, Toshiba 32W1534DG este televizorul ideal, cu cel mai avantajos preț.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Non Smart TV
  • LED
  • Diagonala display 80cm
  • HD
  • Gama 2015
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.