Toshiba 32P1400

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
 Toshiba 32P1400 este un model conceput pentru cei ce își doresc un televizor cu funcții ceva mai modeste, ce nu vor performanță, ci doar calitate și funcționalitate bună. Chiar dacă nu este un Smart Tv de top și acest televizor oferă o calitate ok a imaginilor și un sunet destul de bun, în ciuda prețului său mic.

Se remarcă printr-un raport preț-performanță extrem de bun, astfel noul Toshiba 32P1400 este comercializat la un preț excelent, de aproximativ 900lei (Vezi preț actualizat).

Putem spune că se evidențiază printr-un aspect modern, cu finisaje lucioase ce oferă eleganță oricărei încăperi. Display-ul este înconjurat de o ramă slim, extrem de îngustă, ce mărește dimensiunea acestuia. Vine echipat cu un suport rezistent și modern, ce oferă noului dispozitiv o rezistență și o stabilitate excelentă.

Imagini cu Toshiba 32P1400 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

La capitolul video, device-ul Toshiba vine utilat cu un ecran LCD LED, cu diagonala de 81cm și cu o rezoluție HD de 1366 x 768pixeli. Prezintă o luminozitate de 200cd/mp, un aspect al imaginilor de 16:9 și un timp de răspuns extrem de scurt, de aproximativ 20ms. Pe lângă acestea se regăsesc și alte caracteristici avansate de imagine, precum: CEVO Engine, Auto Clean, Picture Freeze, AMR 100, unghiul de vizibiliate de 178 grade și MPEG Noise Reduction. Așadar, luând în considerare prețul acestui model, calitatea imaginilor este una extrem de bună.

Și pe partea audio se descurcă destul de bine, fiind utilat cu două boxe stereo de 2x8W, fiind îmbunătățite de caracteristica specială Bass Boost. Așadar, în final, se va reda un sunet puternic, stereo și clar.

În ceea ce privește capitolul conectivitate, regăsim la modelul de față un port HDMI și o intrare video composite. Mai putem adăuga câteva caracteristici speciale, precum Ambient Light Sensor, On Timer, Sleep Timer și ECO Auto Power Down.

Alte caracteristici generale pe care am putea să le spunem despre acest produs, ar fi că are o greutate de doar 5Kg, trăsături slim de 734 x 543 x 180 mm, asta împreună cu suportul său elegant și nu în ultimul rând, trebuie să remarcăm consumul redus de energie electrică, de doar 40W.

În concluzie, Toshiba 32P1400 este un model de televizor ideal pentru cei ce își doresc un dispozitiv cu funcții modeste, cu un aspect atrăgător și cu un preț excelent.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala de 81cm
  • LED
  • HD
  • Player multimedia integrat
  • Tuner digital
Contra:
  • Nu este Smart Tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.