Toshiba 32L1533DG – un televizor ieftin și calitativ

  Dacă ești unul dintre cei mai puțini pasionați de tehnologie și de televizoarele smart, care pur și simplu caută un televizor de calitate, pentru că cel vechi dă semne de îmbătrânire.

În cazul acesta, Toshiba 32L1533DG este modelul ideal, un LED non Smart Tv, de generație recentă. Vorbim despre un televizor modern, calitativ și atractiv, ce oferă o calitate bună video cât și audio, conferind locuinței tale o eleganță excepțională.

Un astfel de model non Smart Tv, îl poți achiziționa din gama de televizoare a celor de la eMag cu numai 1.199lei (vezi preț actualizat), un preț mic și avantajos pentru un model extrem de atractiv.

Construcția atrăgătoare, cântărește numai 6.5Kg și măsoară doar 736 x 452 x 97 mm. Se bucură de finisaje perfecte și elegante, fiind construit din materiale de calitate înaltă.

Imagini Toshiba 32L1533DG :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aveam deaface cu un display de 80 de centimetri, ce are un aspect de 16:9 al conținutului și asigură o rezoluție Full HD la 1920 x 1080p. Calitatea obținută este optimizată de următoarele caracteristici superioare de imagine, precum Digital Noise Reduction și AMR+ 200.

Sunetul calitativ este asigurat de către sistemul audio Nicam Stereo, de 2 x 6W, îmbunătățit de Dolby Digital și Dolby Digital Pulse.

Se bucură de următorii conectori: o intrare PC (D-Sub cu 15 pini), minijack căști, o intrare USB 2.0, două porturi HDMI, o intrare Scart (RGB) și Slot CI+.

Mai dispune de Hotel Mode, de EPG 8 zile, de player multimedia integrat și de tuner digital.

Poate nu toți cei dintre noi preferă montat televizorul pe standul din dotare, de accea pentru cei ce vor o vizibilitate mai bună, recomandăm un Suport Tv SP44T reglabil de perete.

În concluzie, dacă vrei un televizor de calitate și accesibil, modelul Toshiba 32L1533DG reprezintă o variantă excelentă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Non Smart Tv
  • LED
  • Gama 2015
  • Diagonala de 80cm
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.