Toshiba 32E2533DG – un device modern şi accesibil, ideal în dormitorul oricărei locuinţe moderne

Toshiba 32E2533DG este un televizor de buget, recomandat celor ce vor un astfel de device de calitate, accesibil şi modern, perfect în dormitorul oricărei locuinţe moderne.

Este un LED fără funcţii şi tehnologii smart, un model compatibil VESA (400 x 200), ce are o putere de consum de doar 36.7W. Vis-a-vis de costul de achiziţie, se descurcă excelent la nivel video şi audio, cât şi la nivel de conectivitate.

Aşa cum am spus, se bucură de un preţ foarte avantajos, astfel în stocul de televizoare al celor de la eMag, se găseşte la preţul excelent de doar 899 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al aspectului, se laudă cu trăsături moderne şi finisje perfecte. Odată cu device-ul, la pachet vine şi un suport distins, pe care va sta aşezat televizorul. Împreună, măsoară doar 904 x 567 x 194(W x H x D) mm şi cântăreşte numai 6.8Kg.

Imagini cu Toshiba 32E2533DG :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aşadar, se prezintă cu un un LCD LED de 80 de centimetrii, ce asigură un format HD, la o rezoluţie de 1366 x 768pix. Ca şi specificaţii ale acestuia, ar fii de spus că se bucură de un timp de răspuns extrem de scurt, respectiv de 9ms, de o luminozitate de 300cd/mp, de un aspect de imagine de 16:9 şi de un unghi de vizibilitate de 178/178 de grade.

Din punct de vedere audio, se descurcă la fel de bine, astfel prezintă un sistem audio Nicam Stereo, format din două difuzoare de 7W. Sunetul obţinut este optimizat prin următoarele specificaţii audio: Bass Boost, Stable Sound, Dolby Digital Pulse şi Dolby Volume.

La nivel de conectori, beneficiază de următoarele porturi: HDMI x 2, Slot CI+, Scart, D-Sub, minijack căşti, intrare video, intrare component, intrare PC şi USB 2.0

Dacă optezi la montarea device-ului pe perete, pentru o vizibilitate excepţională, atunci suportul Tv SP22T, reglabil de perete, de 23”- 42” este ideal.

Acestea fiind spuse, televizorul Toshiba 32E2533DG este un device atractiv, modern şi accesibil, perfect pentru dormitoare sau ba chiar pentru bucătării.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Non Smart Tv
  • LED
  • Gama 2015
  • Diagonala 80cm
  • HD
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.