Topul celor mai bune companii dominate de IT din România

 

 

În studiul realizat de Catalyst Solutions, ramura tehnologiei reușește să ocupe primele locuri în topul celor mai bune companii.

În urma unui studiu realizat în țara noastră de Catalist Solution, trei companii din ramura tehnologiei încă ocupă primele locuri din topul „Cei mai doriți angajatori a€“ Most Desired Employers Survey 2015”. Primul loc este ocupat de către cei de la Oracle, iar următoarele două locuri conform preferințelor românilor, sunt ocupate de Google și Microsoft. Ar fii de spus, că domeniul tehnologiei domină primele 10 locuri din top.

Locul patru vine ocupat de IBM, urmat de către OMV Petrom, Continental, Vodafone, Renault România, HP și Coca-Cola HBC.

Topul continuă cu cei de la Orange, clasați pe locul 11, urmați de către P&G, BCR, BRD EY România, Accenture, Deloitte, KPMG, Adobe și Honeywell.

Criteriile celor ce au votat companiile au fost în funcție de salariul atractiv, autoritatea firmei, platformele de training și așa mai departe. După care, urmează cadrul în care se desfășoară muncă, siguranță locului de muncă, program, oportunități internaționale, provocări, produse create și altele.

Sorin Mindrutescu, Central and Eastern Europe PaaS Leader și Contry Leader pentru România, spune că: „Titlul de „€œCel mai dorit angajator din Romania” obținut de Oracle nu mai este o surpriză pentru noi. Oracle România este o organizație mătura, cu o echipă de management de top care a fost educată și crescută din interior. (…) Acest lucru nu a fost atins din întâmplare – este rezultatul unui mare efort al câtorva mii de oameni pasionați și talentați, de care eu sunt foarte mandru”.

Realizarea acestui studiu s-a desfășurat în perioadă februarie a€“ mai 2015, având la bază 12.241 de respondenți cu profil economic, tehnic și socio-uman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.