Televizor Smart 3D Philips 55PFS8209, 139cm

Pentru cei pasionați de tehnologiei, pentru utilizatorii de Smart Tv mai pretențioși sau chiar pentru cei ce vor o diagonală mai generoasă, cei de la Philips nu au stat degeaba, ci au venit cu o serie de televizoare smart extrem de performante, o serie capabilă să dezvolte și să îmbunătățească nivelul de funcționalitate.

Philips 55PFS8209 este un Smart Tv ce provine din această serie diversificată, o gamă de televizoare premium, ce se laudă cu un grad superior de performanță, dar și cu un design foarte atrăgător. Prezintă un ecran de 139cm, destul de generos aș spune, însă pentru doritori, niciodată nu-i îndeajuns. În spatele acestuia, regăsim o configurație tehnică realizată după ultimele generații, astfel încât să îți dezvolți experiența de utilizare.

Cât despre prețul de achiziționare, nu aș putea spune că este foarte accesibil, însă fiecare ban în parte este justificat în prisma dotărilor și calităților sale. Așadar, din magazinul eMag se poate achiziționa la prețul de 4.999lei (vezi preț actualizat).

Gadget-ul de față conferă o eleganță extraordinară, prin finisajele și elementele bine definite. De această dată, Philips s-a gândit să monteze noul televizor pe două suporturi moderne, situate în părți, nemaifiind unul singur pe centru. Ca și construcție, măsoară în jur de 1272 x 754 x 232 mm și cântărește numai 17.7Kg, împreună cu cele două suporturi.

Se poate regăsii același Smart Tv și în stocul de produse al celor de la Altex.

Imagini cu Philips 55PFS8209 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

După cum spuneam ceva mai sus, vine echipat cu un display de 139 de centimetrii, de tip LED. Aspectul este de 16:9, luminozitatea este de 450cd/mp, iar rezoluția imaginilor este de 1920 x 1080, într-un format Full HD. Ca și caracteristici speciale de îmbunătățire a imaginilor, dispune de: Super resolution, Perfect Natural Motion, Perfect Motion Rate 800Hz, Local contrast, Micro Dimming Pro și Perfect Pixel Engine.

Sunetul oferit este de o calitate extraordinară. Are o putere de 30W și vine îmbunătățit de caracteristicile următoare: Dynamic Bass Enhancement, HD Stereo, Natural Sound, Auto Volume Leveller, DTS Premium, Clear Sound, Incredible Surround 3D, Amby wOOx și altele. Pentru cei mai puțin pretențioși, se pot mulțumi cu acest sistem audio stereo integrat, fără a mai opta la un alt sistem audio extern.

Să nu uităm că vorbim despre un televizor smart, așadar conexiunea la internet se va realiza prin intermediul Rețelei (LAN) ori prin Wireless-ul integrat. Ca și porturi se bucură de: USB 3.0 x 3, HDMI x 4, o ieșire audio, Scart, o intrare component, Slot CI+ și Audio L/R In.

Ar mai fi de spus, că pune la dispoziție o capacitate de memorie internă pentru aplicații de 2.7Gb, că vine cu sistem de operare Android OS cu veriunea 4.2.2 Jelly Bean, cu tuner digital, cu player multimedia și cu multe altele.

În concluzie, dacă îți dorești o experiență de funcționalitate superioară, atunci Philips 55PFS8209 LED 3D este Smart Tv-ul de care ai nevoie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart TV LED
  • 3D
  • Diagonala ecran 139cm
  • Full HD
  • Ambilight
  • Android
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.