Televizor LED HD Blaupunkt 24I207

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Un alt televizor din gama 2015, este și modelul Blaupunkt 24I207, un Non Smart Tv cu o diagonală acceptabilă și cu câteva funcții destul de interesante, ce îl fac ideal pentru o încăpere mai mică, unde nu este nevoie de un ecran generos.

Este un televizor modern, ce oferă eleganță prin construcția sa, fiind dotat cu tuner digital și player multimedia intergat. Cu ajurul acestora te vei bucura de posturi Tv HD, fără a mai fi nevoie de un decodor extern și vei putea viziona orice conținut dorești, filme, muzică ori fotografii, la o calitate excelentă.

Fiind un model ce și-a făcut apariția recent pe piața televizoarelor, se poate regăsi doar în oferta magazinului online eMag, la un cost de achiziție foarte avantajos, de numai 699lei (Vezi preț actualizat).

Ca și aspect, după cum am spus se bucură de finisaje moderne și de o construcție elegantă, fiind echipat cu un suport atractiv, ce cântărește numai 3.4Kg și măsoară doar 548 x 379 x 140 mm, împreună cu acesta.

Imagini Blaupunkt 24I207 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Este un model ce vine echipat cu un ecran LED, cu diagonala de 60 de centimetrii, ce oferă un aspect al imaginilor de 16:9. Conținutul asigurat de acesta este la o rezoluție de 1366 x 768pix. într-un format HD. Se evidențiază printr-un contrast nativ de 3000:1, cu o luminozitate de 250cd/m2 și printr-un timp de răspuns foarte scurt, de numai 8.5ms.

Dacă la capitolul video se descurcă destul de ok, la nivel audio nu pot spune că excelează. Așadar, vine proiectat cu o linie audio NICAM/A2, formată din două difuzoare stereo de 2 x 3W.

Partea conectivității se face remarcată printr-o listă de conexiuni utile, precum două porturi HDMI, un minijack pentru căști, un Slot CI+, o intrare USB 2.0, o intrare video, o intrare Scart, o intrare component și un RF în.

În concluzie, dacă vrei un televizor bun, cu o diagonală modestă și cu funcții interesante, modelul Blaupunkt 24I207 LED HD, este varianta cea mai accesibilă în momentul de față.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Non Smart TV
  • LED
  • HD
  • Diagonală ecran 60cm
  • Tuner digital DVB-T/C
  • Player multimedia integrat
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.