Telefon mobil Smart – Samsung Galaxy A5

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Samsung Galaxy A5 este un nou terminal cu care cei de la Samsung și-au făcut apariția destul de recent pe această piață a smartphone-urilor. Este un telefon mobil ce se încadrează în sectorul mid-range, cu un desing foarte atrgator, slim, construit din aluminiu, ce oferă o manevrabilitate excepțională.

Este un smartphone ce pune la dispoziție două camere foto, un display generos, un procesor Quad Core și 2Gb de memorie RAM. Poate că în raport cu prețul, specificațiile sale hardware lasă puțin de dorit, însă pentru cei mai puțin pretențioși, care pun accentual pe design și camere foto, este un telefon ideal.

Prețul de achiziție în magazinul online eMag este de numai 1.498lei (Vezi preț actualizat), un preț destul de bun, ținând cont că vorbim despre un smartphone de ultimă generație, fiind echipat cu numeroase funcții smart.

Pot spune că la capitolul aspect excelează, fiind un device extrem de subțire și de ușor. Prezintă elemente elegante și bine definite, asemănătoare unui terminal premium. Are o grosime de numai 6.7mm și cântărește doar 123 de grame, fiind realizat dintr-un aluminiu de calitate superioară.

Device-ul de față este pus în ofertă și de către magazinele online Altex, Quickmobile și Flanco.

Imagini Samsung Galaxy A5  :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ecranul este unul Super AMOLED, cu diagonala de 5inch ce oferă un nivel de saturație excelent. Are un unghi de vizibilitate de 78 procente, asigurând o rezoluție de 720 x 1280pix. într-un format HD.

La interior găsim un procesor Quad Core (Snapdragon 410) ce tactează la 1.2GHz., un procesor destul de bun, ce face ca acest terminal să funcționeze excepțional. Acestuia i se alătură 2Gb memorie RAM și procesorul grafic Adreno 306.

Vis-a-vis de memorie, pune la dispoziție o capacitate de 16Gb, o memorie flash extensibilă, ce poate ajunge până la 64Gb.

Pentru cei pasionați de fotografii, A5 reprezintă alegerea ideală, asta datorită camerei principale de 13Mpx. căreia i se alătură un Blitz LED și camerei secundare de 5Mpx. Aceste două camere foto-video vor realiza cele mai reușite fotografii dar și videoclipuri, la o calitate ireproșabilă. Videoclipurile se vor crea la o rezoluție de 1920 x 1080Mpx., având ca și caracteristici foto-video, următoarele: Geotagging, Touch focus, Auto Focus, Detectarea feței și Panoramă.

Alte detalii care ar mai fi de specificat, ar fi acumulatorul de 2300mAh, senzorul de proximitate, accelerometrul, Hall Sensor, RGB, senzorul geomagnetic, S-Voice și ANT+

În final, dacă îți dorești un telefon mobil cu funcții smart și cu un design extrem de atrăgător, Samsung Galaxy A5 poate reprezenta alegerea ideală.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smartphone
  • Slim
  • Procesor Quad Core de 1.2GHz
  • Sistem de operare Android v4.4.4 (KitKat)
  • Diagonala display 5inch
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.