Telefon mobil Smart – Motorola Nexus 6

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Cu toate că Motorola nu este un brand atât de consacrat, de această dată ne surprinde cu un model de smartphone premium, echipat foarte bine, astfel încât să ofere o funcționalitate extraordinară, indiferent de sarcinile la care este supus.

Motorola Nexus 6 este un gadget de top, ce se adresează utilizatorilor pretențioși de smartphone, cei care pun accent pe performanță, dar și pe design. Vorbim despre un telefon mobil de ultimă generație, cu un cost de achiziție nu foarte accesibil, ce concurează cu modelele te top de la HTC, LG și Samsung.

În oferta eMag prețul de achizite este de 2.999lei (Vezi preț actualizat), un preț mare aș spune, însă se justifică prin prisma display-ului generos, nivelului superior de performanțe și al aspectului ultra modern.

Implementează un design propriu, astfel se dovedește a fi extrem de atrăgător. La prima vedere observăm un aspect simplist, însă se pare a fi ultra modern și elegant, datorită finisajelor sale perfecte. Se remarcă printr-un exterior albastru, având o greutate de numai 184 de grame și o grosime de doar 10.1mm.

Același gadget Motorola se poate regăsii și în lista de oferte a magazinelor online Quickmobile, Altex și Flanco.

Imagini cu Motorola Nexus 6 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Urmărind piața smartphone-urilor de ultimă generație, modelul Nexus 6 pare a fi conceput cu cel mai generos ecran, respectiv de 6inch. Este un display AMOLED, ce stă sub protecție Corning Gorilla Glass 3, oferind un format 4K la o rezoluție de 2560 x 1440pix.

La interior găsim un procesor extrem de puternic, Qualcomm Snapdragon 805 Quad-Core (APQ 8084-AB), rulat la o frecvență de 2.7GHz. În completarea configurației hardware întâlnim o capacitate de 3Gb de memorie RAM și 32Gb de memorie de stocare.

Nexus 6 vine pregătit să ofere cele mai reușite capturi foto și video, mulțumită celor două camere din dotare. Începând cu camera principală, de 13Mpx., căreia i se alătură un blitz LED Dual, va realiza videoclipuri într-un format Ultra HD 4K la o rezoluție de 3840 x 2160pix cu 30fps. Camera secundară este de numai 2Mpx., însă și aceasta realizează capturi destul de calitative. Ca și caracteristici foto-video, avem: stabilizare optică a imaginii, HDR+, Zoom digital 4x, sensor de imagine IMX 214, Lens Blur, Panoramă și Photo Sphere.

Alte plusuri ale acestui Motorola, ar fi că vine echipat cu un super acumulator de 3220mAh, cu senzor de proximitate, cu Barometru și Gyroscope. Ținem să specificăm, că modelul de față este unul rezistent la apă, acceptă încărcare QI Wireless și beneficiază de difuzoare stereo incorporate.

În concluzie, Motorola Nexus 6 reprezintă varianta ideală, în situația în care ești un utilizator de smartphone cu pretenții, dorești un ecran mare și foarte multe funcții și specificații smart.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smartphone
  • Single SIM
  • Procesor Qualcomm Snapdragon 805 Quad-Core (APQ 8084-AB) de 2.7GHz
  • Diagonala ecran 5.96inch
  • Sistem de operare Android v5 (Lollipop)
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.