Telefon mobil smart Dual SIM – Acer Liquid E2

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  După cum știm, brand-ul Acer este renumit prin producerea de laptop-uri extrem de performante, însă de această dată ne surprinde plăcut cu un telefon mobil smart, foarte atractiv. Acer Liquid E2 este un device mid-range, ce se bucură de un display IPS, de procesor Quad-Core și utilizează ca și sistem de operare Android.

Acest terminal E2 este destinat catergoriilor de cumpărători ce nu sunt dispuși să cheltuiască foarte mult pe un telefon mobil, astfel device-ul de față se comercializează la un preț destul de bun, de numai 529lei (Vezi preț actualizat).

Prezintă un design plăcut, elegant, bucurându-se de finisaje și detalii moderne. Este disponibil pe culoarile alb și negru, având o greutate de 140 de grame și o grosime de numai 9.9mm, astfel va fi extrem de ușor de utilizat cu o singură mână.

Același telefon mobil Acer se poate achiziționa și din promoția celor de la Altex.

Imagini cu Acer Liquid E2 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice : 

Ecranul cu diagonala de 4.5inch, de tip IPS, va reda un conținut excelent, în 16 milioane de culori, la o rezoluție de 540 x 960pixeli, într-un format qHD.

La baza configurării hardware, are un procesor Quad-Core ARM Cortex A7, tactat la o frecvență de 1.2GHz, alături de care îi stă procesorul grafic Power VR SGX544. Tot aici regăsim și o memorie RAM de 1Gb și o capacitate de stocare internă de 4Gb, posibil extensibilă prin intermediul unui card de memorie MicroSD.

Nu se descurcă rău nici la nivel foto-video, ba din contră, se bucură de două camere foto bunicele. Așadar, camera frontală este de 2Mp, iar cea principală de 8Mp, cu Bliț inclus. Ca și specificații, dispune de Senzor BSI, de Auto Focus, fotografiile fiind realizate la rezoluția de 3264 x 2448pixeli, iar videoclipurile la rezoluția de 1920 x 1080pixeli.

Acumulatorul Li-Ion cu capacitatea de 2000mAh, va asigura o durată în regim de așteptare de până la 450 de ore și de până la 9 ore de convorbire neîntreruptă, în 2G.

În concluzie, dacă îți dorești un telefon mobil performant, cu funcții smart și cu un aspect pe măsura acestora, Acer Liquid E2 este smartphone-ul de care ai nevoie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smartphone
  • Dual Sim
  • Procesor Quad Core
  • Sistem de operare Android v4.1 (Jellybean)
  • Diagonala display 4.5inch
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.