Telefon mobil Serioux RM X401

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Serioux RM X401 este un telefon ce aparține unui brand mai puțin cunoscut, însă se bucură de foarte multe funcții interesante și de un aspect pe măsura acestora.

Este un Smartphone Dual SIM cu touchscreen, ce acceptă simultam două cartele SIM, astfel încât nu va mai fi nevoie să vă purtați cu un al doilea telefon după voi.

Ca sistem de operare, beneficiază de Android v4.2 (Jelly Bean), un sistem recent, ce oferă fiabilitate și rapiditate în utilizare.

Așadar, un astfel de Smartphone de la Serioux, modern și performant, se achiziționează la un cost extrem de bun, de doar 379lei (Vezi preț actualizat).

Și pe partea de design se descurcă destul de bine, având trăsături reduse de doar 63.5 x 124.8 x 10.7mm, fiind foarte ușor de manevrat. Este un model conceput pe culoarea negru, cu finisaje moderne și detalii elegante.

Imagini cu Serioux RM X401 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Se bucură de un display de tip IPS WVGA, de 4.0inch ce are o rezoluție de 480 x 800pixeli. Este un ecran Touch screen Capacitiv ce reproduce conținutul în 16 milioane de culori.

La interior, vine echipat cu un procesor MT6572 Dual-Core, ce tactează la o frecvență de 1.3GHz. Tot aici, regăsim și o capacitate de memorie RAM de 1Gb și încă 4Gb de memorie internă. Ar mai fi de spus, că acceptă și card de memorie microSD, de până la 32Gb.

Modelul de față, se bucură de două camere foto și video, dar și de Blitz integrat. Camera principală are o rezoluție de 5.0Mp, iar cea secundară are o rezoluție de 0.3Mp. Așadar, multumiță acestora nu vei mai rata nici un moment important din viața ta.

Conectivitatea se laudă cu tehnologie Bluetooth, GPRS, tehnologie Wireless, un port Mini USB și un port Jack de 3.5mm.

Se descurcă neașteptat de bine și pe partea de alimentare, fiind proiectat cu un acumulator de 1450mAh. Ajunge la o durată de convorbire de 5h în 2G și 3G, și până la 500h în regim de așteptare.

Ca și senzori speciali, se bucură de senzorul de proximitate, de senzorul de lumină și de G-senzor.

În concluzie, Serioux RM X401 este un Smartphone Dual Sim, ce beneficiază de funcții interesante, de un design modern și de un preț foarte atrăgător.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smartphone
  • Dual Sim
  • Sistem de operare Android v4.2 (Jelly Bean)
  • Diagonala display 4.0inch
  • Ecran Touch screen Capacitiv
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.