Telefon mobil – Serioux Amber X501

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Serioux este un alt brand mai puțin cunoscut pe piața smartphone-urilor, însă se străduiește destul de mult în a produce telefoane mobile smart cu performanțe mai mult de cât decente și cu un aspect premium.
În prezentarea de astăzi, vom discuta despre telefonul mobil Serioux Amber X501, un device echipat cu funcții smart, cu un aspect plăcut și cu un cost nu foarte ridicat.

Acest Amber X501 vine proiectat să utilizeze sistemul de operare Android cu interfață 4.4 KitKat, un sistem ce se mișcă ireproșabil pe acest smartphone.

Așa cum am specificat, este un device foarte accesibil, ca și preț vorbind, astfel se achiziționează la prețul de numai 499lei (Vezi preț actualizat), un preț foarte bun, pentru un astfel de telefon smart, cu display de 5inch, echipat cu două camere foto-video și cu sistemul Android preinstalat.

Din seria telefoanelor mobile produse de cei de la Serioux, Amber X501 ar fi telefonul cu cel mai reușit și plăcut aspect. Prezintă o grosime de numai 8mm, având finisaje extrem de atractive, potrivite oricărui utilizator de smartphone.

Același smartphone Serioux se poate regăsi și în oferta celor de la Flanco.

Imagini cu Serioux Amber X501 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice : 

Are un ecran touch screen capacitiv de 5inch, cu panou de tip IPS, ce reproduce conținuturi în format HD la o rezoluție de 1280 x 720pixeli, în 16M de culori.

Vine proiectat cu un procesor Quad Core MTK6582, acompaniat de o capacitate de memorie RAM de 1Gb. Ca și memorie de stocare se bucură de 16Gb, o memorie extensibilă, ce poate ajunge până la 64Gb.

Se bucură de 2 camere foto-video destul de calitative. Așadar, cea principală este de 13Mp, alturi de care îi stă un Bliț LED inclus. Este o cameră ce dispune de autofocus, ce realizează video la o rezoluție Full HD.

Camera secundară, regăsită în partea frontală a device-ului este de 5Mp, ideală pentru a realiza cele mai reușite selfie-uri.

La capitolul alimentare se descurcă destul de bine, fiind utilat cu o baterie foarte bună, cu capacitatea de 2250mAh. Aceasta oferă de până la 800 de ore în regim stand-by și de până la 8 ore în regim de convorbire.

În concluzie, Serioux Amber X501 se bucură de un raport preț-calitate excepțional, reprezentând varianta cea mai accesibilă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smartphone
  • Dual Sim
  • Procesor MTK6582 Quad Core
  • Sistem de operare Android v4.4 (KitKat)
  • Diagonala display 5inch
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.