Telefon mobil Nokia 635 Lumia

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  În această zi o să discutăm despre un Smartphone performant, conceput de brand-ul de renume Nokia. Telefon mobil Nokia 635 Lumia, este un device de calitate, ce se bucură de foarte multe funcții Smart, de un aspect atractiv și de un preț foarte accesibil.

Este un dispozitiv Smart ce utilizează ca și sistem de operare Windows Phone 8.1. Este un sistem destul de ok, ce oferă un nivel de productivitate superior.

Un astfel de Smartphone Nokia, se comercializează la un cost foarte accesibil, de doar 569lei (Vezi preț actualizat), un preț mic pentru un așa device performant.

Se laudă cu un design elegant, pe un fond negru, măsurând doar 66.7 x 129.5 x 9.2mm și cântărind în jur de 134g. Grație greutății și dimensiunilor sale reduse, va oferii o manevrabilitate și portabilitate excepțională.

Imagini cu Nokia 635 Lumia :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Calitatea afișajului este asigurată de către un ecran IPS LCD, de 4.5inch. Astfel, reproduce conținuturi în 16 milioane de culori, la o rezoluție de 854 x 480p, având la bază două funcții speciale, precum Capacitiv multitouch și Corning Gorilla Glass 3.

Beneficiază de 8Gb de memorie internă, ce poate fi extinsă până la 128Gb, cu ajutorul unui card Micro SD de memorie. Mai dispune și de o capacitate de 512Mb de memorie RAM și de un procesor Snapdragon 400 Quad Core, ce tactează la o frecvență de 1.2GHz.

Conectivitatea se evidențiază prin: un port micro USB v2.0, GPRS, un port Jack 3.5mm și de tehnologiile Bluetooth și Wi-Fi.

Nici la capitolul Foto-Video nu se descurcă mai rău, ba din contră dispune de o cameră (foto-video) excelentă, de 5.0Mp cu o rezoluție de 1280 x 720p. Ca și caracteistici speciale dispune de Auto Focus.

Vine dotat cu un acumulator BL-5H, cu o capacitate de 1830mAh. Ajunge la o durată de 648 de ore în regim de așteptare și la 14 ore în regim de convorbire în 3G.

În final, Nokia 635 Lumia reprezintă alegerea ideală, în cazul în care îți dorești un Smartphone de calitate, performant și atractiv, la un preț excelent.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smartphone
  • Single SIM
  • Procesor Snapdragon 400 Quad Core
  • Sistem de operare Windows Phone 8.1
  • Diagonala display 4.5inch
  • Accelerometru
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.