Telefon mobil Microsoft Lumia 640

Microsoft ne surprinde cu două telefoane mobile noi, ce le-a lansat de curând și pe piața din România. Lumia 640 și Lumia 640 XL sunt cele două smartphone-uri concepute să integreze în gama intermediară a pieței, de acum disponibile și la noi în țară, în varianta Dual SIM 3G și LTE.

Însă, pentru astăzi am ales să vorbim decât despre varianta simplă, Microsoft Lumia 640, un smartphone realizat cu o configurație tehnică mid-range obișnuită, ce se laudă cu un procesor Quad Core, cu 1Gb RAM și cu un ecran de 5inch, destul de generos.

Acest telefon mobil smart este unul destul de accesibil, ce se achiziționează la numai 769lei (Vezi preț actualizat), un preț acceptabil pot spune, pentru o astfel de platformă hardware.

La fel ca și cei de la Nokia, Microsoft au ales ca și sistem de operare Windows Phone, de această dată folosind versiunea 8.1 cu Lumia Denim.

Se prezintă cu un exterior negru, cu finisaje și detalii bine definite, fiind un dispozitiv plăcut și ușor de manevrat. Are o greutate de numai 145 de grame și o grosime de doar 8.8mm.

Se poate achiziționa același telefon mobil și din lista de oferte a celor de la Altex.

Imagini cu Microsoft Lumia 640 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Cum spuneam, prezintă o configurație tehnică destul de ok, alcătuită dintr-un procesor Quad Core Snapdragon 400, rulat la 1.2GHz, de 1Gb RAM și de 8Gb memorie flash extensibilă până la 128Gb.

Conținutul va fi reprodus pe un display cu o rezoluție HD, de tip IPS LCD, cu 16M de culori. Este un ecran de 5.0inch, Capacitiv multitouch, ce vine cu protecție Gorilla Glass 3 și cu ClearBlack.

Beneficiază de doi senzori foto-video excelenți. Așadar, camera principală alături de care stă un Blitz LED are un senzor de 8Mpx, iar camera secundară are un senzor de numai 0.9Mpx.

Plusurile acestui dispozitiv Microsoft, ar fi că dispune de un acumulator de 2500mAh (asigură 864h stand-by și 27h de convorbire), de accelerometru, de magnetometru, de SensorCore, de senzorul de lumină ambientală, de senzorul de proximitate și de DLNA.

În concluzie, dacă îți dorești performanță și calitate la un preț extrem de convenabil, modelul Microsoft Lumia 640 reprezintă smartphone-ul perfect.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smartphone
  • Single SIM (MicroSIM)
  • Procesor Snapdragon 400 Quad Core de 1.2GHz
  • Diagonala ecran 5.0inch
  • Sistem de operare Windows Phone 8.1 cu Lumia Denim
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.