Telefon mobil LG L40

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Tot dintr-un sector ceva mai inferior de pe piața smarphone-urilor, face parte și telefonul mobile LG L40. Din seria L, modelul de față pare a fi cel mai mic membru dar și cel mai accesibil, ca și preț, dintre acestea. Este un device ce vine conceput cu funcții decente, având un procesor Dual Core, 4Gb de memorie flash și o singură cameră foto video, de 3Mp.

Rulează sistemul de operare Andorid, cu versiunea v4.4 KitKat, un sistem rapid și stabil, indiferent de situație.

După cum am mai spus, este un smartphone ieftin, ce se achiziționează la numai 359lei (Vezi preț actualizat), un preț excepțional pentru un astfel de telefon smart, cu Android și cu procesor Dual Core.

Ca și aspect, L40 se descurcă destul de bine, bucurându-se de finisaje moderne și elegante. Este un telefon plăcut la atingere, fiind extrem de ușor de manevrat, asta datorită greutății sale de doar 114 grame și a dimensiunilor reduse de numai 59 x 109.4 x 11.9mm.

LG L40 se poate achiziționa și din oferta magazinelor online Quickmobile și Altex.

Imagini cu LG L40 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice : 

La realizarea acestui telefon mobil s-a ales un ecran de tip IPS, cu diagonala de numai 3.5inch. Este un display ce asigură un conținut redat în 16 milioane de culori, la o rezoluție de 480 x 320pixeli.

Performanțele vin din partea unui procesor Dual Core, ce tactează la 1.2GHz, susținut de 512Mb de memorie RAM și de 4Gb de memorie internă. În cazul în care memoria flash este insuficientă, se poate atașa un card de memorie micro SD, dezvoltând cei 4Gb până la 32Gb.

Vorbim despre un smartphone ce vine echipat doar cu o singură cameră foto video, astfel este o cameră principală de 3Mp, cu o rezoluție foto de 2048 x 1536pixeli.

La baza conectivității îi stau tehnologiile Wireless și Bluetooth, GPRS și un port microUSB v2.0. Capacitatea acumulatorului de tip Li-Ion, este de 1540mAh, o capaciate ce asigură o durată îndelungată în stand-by dar și în convorbire.

În concluzie, dacă te-ai hotărât să îți cumperi un telefon smart, cu Android și cu un aspect plăcut, LG L40 este smartphone-ul ideal,ce se comercializează la un preț foarte bun.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smartphone
  • Single Sim
  • Procesor Dual Core de 1.2GHz
  • Sistem de operare Android v4.4 (KitKat)
  • Diagonala display 3.5inch
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.