Telefon mobil Lenovo S660

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Brand-ul Lenovo nu s-a făcut foarte remarcat pe partea de telefoane mobile, însă de această dată, la MWC 2014 la Barcelona, a lansat o serie de telefoane Smart, extrem de atractive și performante. Acestea sunt S660, S850 și S860, ce aparțin noii serii S, evidențiindu-se prin calitate, dar mai ales prin preț.

Astăzi am ales să discutăm mai detaliat despre telefonul mobil Lenovo S660. Acest smartphone ar fi cel mai mic din seria din care face parte, având un ecran de 4.7inch. Se bucură de finisaje moderne și de funcții uimitoare, având un preț de numai 649lei (Vezi preț actualizat).

Design-ul pe care îl evidențiază este unul foarte modern, cu detalii elegante și finisaje excelente. Are o grosime de doar 9.9mm, fiind realizat dintr-un metal calitativ, cântărind în jur de 150g. Culoarea metalului este pe o nuanță ce imită titanul, ce nu doar arată bine estetic, ci oferă și o rezistență excepțională.

Modelul de față din seria S, se poate regăsi și în promoția magazinului online Quickmobile.

Imagini cu Lenovo S660 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Chiar dacă este cel mai mic dintre frații săi din seria S, vine proiectat cu un ecran destul de generos, de 4.7inch, de tip qHD IPS. Este un display capacitiv multi-touch cu o rezoluție maximă de 960 x 540pixeli și cu 16 mil. de culori, ce asigură un afișaj excepțional.

Sistemul de operare utilizat este Android v4.2 (Jelly Bean), alături de un procesorul MTK6582M Quad Core, ce rulează la 1.3GHz.

Pe lângă acestea, vine dotat cu două camere foto-video, una secundară de numai 0.3Mp și un principală de 8Mp cu Blitz integrat. Cu ajutorul acestora vei putea surprinde cele mai reușite fotografii sau clipuri video, la o calitate destul de înaltă.

Este un smartphone ideal celor ce utilizează două telefoane mobile, deoarece modelul de față îți pune la dispoziție o configurare Dual SIM, astfel încât vei utiliza un singur telefon cu două SIM-uri.

Ca și memorie internă beneficiază de o capacitate de 8GB ce poate fi extinsă cu un card Micro SD, de maxim 32GB, și tot aici regăsim și o capacitate de 1Gb de memorie RAM.

Se bucură de un acumulator excelent, de tip Li-Polymer, de 3000mAh. Asigură până la 660h în regim de așteptare și de până la 10h în regim de convorbire.

În concluzie, telefonul mobil Lenovo S660 este un smartphone ideal, ce asigură o un nivel de productivitate superior, indiferent de sarcinile la care este supus.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smartphone
  • Dual SIM
  • Sistem de operare Android v4.2 (Jelly Bean)
  • Diagonala display 4.7inch
  • Procesor MTK6582M Quad Core
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.