Telefon mobil Lenovo S60

Un nou smartphone de la Lenovo pare a fi să graviteze în jurul celor mai bine vândute telefoane mobile de pe piață, oferind o configurație tehnică mid-range și un preț de achiziție foarte avantajos.

Așadar, Lenovo S60 face furori pe piața smartphone-urilor cu design-ul său unibody, unde unii spun că seamănă destul de bine cu cel a lui iPhone 6. Este un terminal Dual SIM, fiind compatibil cu rețele LTE 4G. Vine standard cu sistemul de operare Android cu interfață 4.4KitKat.

Se laudă cu un preț de achiziție extrem de bun, de numai 899lei (Vezi preț actualizat), un preț atrăgător, vis-a-vis de performanțele și design-ul oferit de acesta.

După cum spuneam, prezintă un aspect unibody, cu trăsături asemănătoare modelului Apple. Se bucură de o construcție perfectă, ce măsoară o grosime de numai 7.7mm, având o greutate de doar 128 de grame.

Imagini cu Lenovo S60 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ecranul este unul IPS, cu diagonala de 5.0inch. Acesta suportă rezoluții de 1280 x 720pixeli, în format HD, în 16M de culori. Ca și funcții speciale, se bucură de funcția Multi-Touch 5p, fiind de tip Touch screen Capacitiv, având unghiuri de vizualizare destul de largi.

Cât despre configurația tehnică, se încadrează în categoria mid-range, fiind în fruntea acesteia. La interior tactează un procesor Quad Core Qualcomm Snapdragon MSM8916 de 1.2GHz, fiind acompaniat de un accelerator grafic Adreno 302.

Tot aici, găsim o capacitate de memorie RAM de 2Gb și o capacitate de memorie internă de 8Gb, posibil extensibilă prin card MicroSD.

Se laudă cu două camere foto-video, una frontală cu senzorul de 5Mp și una secundară cu senzorul de 13Mp. Ca și caracteristici speciale foto-video, ar fi că dispune de Auto Focus, de blitz LED și de Fixed Focus.

Ar mai fi de specificat că vine echipat cu un acumulator excelent, de 2150mAh (17h-convorbire, 336h-stand-by), de senzor de gravitație, de senzor de lumină, de senzor de proximitate și de E-compass.

În final, dacă vrei un smartphone ieftin, performant și extrem de atrăgător, modelul Lenovo S60 este exact ceea ce cauți.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Dual SIM
  • Procesor Qualcomm Snapdragon MSM8916 Quad Core de 1.2GHz
  • Diagonala ecran 5.0inch
  • Sistem de operare Android v4.4 (KitKat)
  • 2Gb RAM si 8Gb memorie internă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.