Telefon mobil Alcatel ONETOUCH Idol Alpha

Cei de la Alcatel ne surprind cu un smartphone din catergoria mid-range, un telefon mobil foarte accesibil, echipat cu funcții și tehnologii revoluționare.

Modelul Alcatel ONETOUCH Idol Alpha se remarcă printr-un design modern, atrăgător, completat de către un ecran imens. Performanțele tehnice ale acestuia, sunt capabile să asigure o utilizare ireproșabilă și să ofere o calitate bună video, cât și audio.

Un astfel de model se comercializează la prețul de numai 799lei (Vezi preț actualizat), un cost extrem de bun, raportat la calitatea și performanța de care dă dovadă.

Prezintă un aspect extreordinar de atrăgător, oferind elemente și finisaje perfect definite. Este un telefon mobil foarte fiabil și ușor de manevrat, asta datorită grosimii acestuia de numai 7.5mm și a greutății de doat 117.4 grame.

Imagini cu Alcatel ONETOUCH Idol Alpha :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Se laudă cu o diagonală de 4.7inch, un ecran generos de tip IPS HD. Este un display edge-to-edge, fiind multi-touch și touch screen capacitiv. Are 16 milioane de culori și asigură un format HD la o rezoluție de 720 x 1280pix.

Pe partea tehnică, găsim un procesor MT6589 Quad-Core, cu o frecvență de tact de 1.2GHz, alături având 1Gb de memorie RAM.

Capacitatea de memorie internă, de 16Gb, asigură stocarea datelor și a fișierelor, într-un număr destul de mare.

Se bucură de doi senzori foto și video excelenți. Așadar, camera principală are senzorul de 13.1Mp, asigurând fotografii la o rezoluție de 4128 x 3096pix și video la 1080pix cu 30fps, iar camera secundară, are un senzor de numai 1.3Mp. Ca și caracteristici, beneficiază de LED flash, de autofocus, de touch focus, de face/smaile detection, de panoramă și de HDR.

Ar mai fi de spus că vine echipat cu o baterie de 2000mAh (720h-standby și 20h-convorbire) și cu 4 senzori extrem de eficienți, precum G-senzor, Compas, Senzorul de lumină și Senzorul de proximitate.

În concluzie, telefonul mobil Alcatel ONETOUCH Idol Alpha se adresează celor ce vor calitate și performanță la un nivel bun, la un cost de achiziție extem de accesibil.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smartphone
  • Ecran de 4.7inch
  • Procesor MT6589 Quad-Core de 1.2GHz
  • Sistem de operare Android v4.2 (Jelly Bean)
  • 1Gb RAM si 16Gb memorie flash
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.