Telefon Evolio Onyx

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Dacă acum ceva timp Smartphone-urile erau printre cele mai de lux dispozitive, ei bine lucrurile s-au mai schimbat între timp, asta grație tehnologiei ce avansează pe zi ce trece cu păși repezi. În momentul de față, un astfel de telefon inteligent se poate achiziționa la prețuri extrem de accesibile, dar bine înțeles, prețul face diferența în funcție de caracteristicile fiecărui telefon.

Așadar, astăzi am ales să prezentăm smartphone-ul Evolio Onyx, un telefon cu funcții destul de bune, cu un aspect modern și cu un preț uimitor de bun.

Un asemenea telefon inteligent, marca Evolio, se regăsește la prețul de doar 269lei (Vezi preț actualizat), un preț excelent pentru un așa Smartphone performant.

Se descurcă excepțional și pe partea de aspect, prezentând detalii și finisaje moderne. Este un device foarte ușor de manevrat, asta datorită greutății de doar 130g și a dimensiunilor reduse de 59.5 x 120 x 9.5mm.

Device-ul de față poate fi găsit și în oferta magazinului online Altex.

Imagini cu Evolio Onyx :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

La interior găsim proiectat să ruleze un procesor MTK MT6572 Dual-Core, de 1.3GHz, un procesor destul de puternic, astfel încât să ofere rapiditate și stabilitate în orice situație.

La nivel de memorii, se laudă cu 4Gb de memorie internă și cu 512Mb de memorie RAM, îndeajuns pentru a rula perfect sistemul de operare Android v4.4 (KitKat). Mai este de spus, că beneficiază de slot de memorie, ce acceptă MicroSD de până la 32Gb.

Se bucură de un display de tip OLED, cu o diagonală de 4.0inch, ce reproduce conținutul la o rezoluție de 640 x 320p în 16mil. de culori.

Pe partea de conectivitate, dispune de port Jack 3.5mm, port micro USB v2.0, GPRS, Wireless și Tehnologie Bluetooth v4.0.

Este un Smartphone, foarte bine echipat, având două camere foto-video destul de ok. Camera secundară este de 0.3Mp, iar cea principală de 5.0Mp, cu Blitz inclus.

Alimentarea este asigurată de o baterie Li-Ion, cu capacitatea de 1200mAh. Este un acumulator ce ajunge la 10 ore de convorbire în 2G și la 8 ore în 3G. Durata de viață în regim de așteptare, este de până la 240 de ore în 2g și 3G.

Alte detalii pe care am putea să le mai spunem despre acest device, ar fi că dispune de senzor de lumină ambientală, de accelerometru și de senzor de proximitate.

În final, Evolio Onyx este un smartphone performant, modern și accesibil, ideal celor ce își doresc un telefon nou, la un buget redus.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smartphone
  • Dual Sim
  • Sistem de operare Android v4.4 (KitKat)
  • Diagonala display 4.0inch
  • Accelerometru
  • Senzor de lumină ambientală
  • Senzor de proximitate
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.