Tefal Liberty Limited Edition FV5353 – fier de călcat modern, cu talpă din email ceramic

Tefal Liberty Limited Edition FV5353 este un fier de călcat extrem de eficient, atractiv şi avantajos, conceput pentru a garanta o utilizare confortabilă, cu rezultate ireproşabile.

Vorbim de un aparat electrocasnic de 2400W putere, echipat cu talpă din email ceramic Ultragliss Diffusion, având rezervorul de apă cu capacitatea de 0.3l.

Ca şi preţ, reprezintă un model foarte accesibil şi avantajos, ce se poate achiziţiona din stocul de produse al magazinului online eMag, la preţul de 163 de lei (vezi preţ actualizat).

Se remarcă printr-un exterior distins, cu elemente înflorate, pe un fond de culoare alb/verde, ce conferă un aspect foarte atrăgător.

Acelaşi fier de călcat de la Tefal îl regăsim şi în ofertele celor de la Flanco şi Altex.

Imagini cu Tefal Liberty Limited Edition FV5353 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

După cum spuneam, se laudă cu talpă Ultragliss Diffusion, ce are la bază un înveliş din email ceramic, ce garatează o alunecare uşoară şi rapidă, cum numai la Tefal întâlnim.

La nivel de funcţii speciale, dispune de funcţia de pulverisare/spray, funcţia de călcare pe verticală, funcţia anti-calcar, funcţia anti-picurare, funcţia auto-curăţare, funcţia de oprire automată şi funcţia de jet de abur cu 170g/minut, având un debit de abur de 40g/min.

Funcţia de oprire automată este eficientă atunci când fierul de călcat este lăsat în poziţie verticală peste 8 minute, sau atunci când este lăsat pe o parte mai mult de 30 de secunde.

Ar mai fi de specificat sistemul Easy Cord, ce garantează un călcat fără a lasa cute, tija anti-calcar şi că deţine un cablu de alimentare, cu lungimea de 2m.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Tefal Liberty Limited Edition FV5353 este un fier de călcat atractiv, ce asigură o eficienţă ridicată la utilizare în permanenţă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Putere 2400W
  • Talpă Ultragliss Diffusion
  • Jet de abur
  • Funcţie pulverisare/spray
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.