Tchibo Cafissimo Pure – espressor de cafea automat cu pompă de presiune de 15 bari

Tchibo Cafissimo Pure este un model nou de espressor de cafea automat evidenţiat atât prin aspect, cât şi prin preţ de achiziţie competitiv. Reprezintă un produs electrocasnic avantajos atât din bucătăria de acasă, cât şi de la serviciu, în ambele situaţii garantând cele mai bune espresso, cafele sau Caffe crema.

Aşadar, discutăm despre un espressor de cafea automat, echipat cu pompă de presiune de 15 bari. Deţine rezervor de apă cu capacitatea de 1l, recipient integrat pentru capsule, precum şi un display modern de tip LED.

Acest model recent Cafissimo Pure se poate achiziţiona deja din stocul celor de la eMag cu doar 299 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, prezintă un design compact şi modern de culoare neagră, extrem de uşor de asortat oricărui stil de decor. Privindu-l din punct de vedere tehnic, necesită o alimentare la 220 – 240 V, cântăreşte în jur de 3.6kg şi măsoară standard 360 x 150 x 265 (W x D x H) mm.

Acelaşi espressor este disponibil online şi în ofertele celor de la Flanco, evoMag sau CEL.

Imagini cu Tchibo Cafissimo Pure:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noua variantă accesibilă de la Tchibo are o capacitate pentru o singură ceaşcă, acceptând să fie alimentat doar cu capsule dedicate. Este prevăzut cu un recipient încorporat cu capacitatea pentru 6 capsule.

Este capabil să prepare într-un mod rapid şi comod 3 tipuri de băuturi diferite (cafea, espresso, Caffe crema), precum şi ceai. Totul depiunde de capsula aleasă şi de butonul acţionat.

Ar fi de menţionat că vine prevăzut cu tăviţă detaşabilă pentru diferite dimensiuni de ceşti, de boiler din inox şi de element de încălzire.

Ca şi funcţii speciale, se laudă cu funcţia de oprire automată după aproximativ 9 minute de neutilizare, cu funcţia de programare individuală a cantităţii de apă pentru reglarea tăriei cafelei, cu funcţia de îndepărtare a calcarului şi cu etapă de preinfuzare.

Ar mai fi de spus că varianta de faţă este disponibilă şi pe nuanţele de culoare roşie sau albă.

Opinii pro și contra:

Concluzionând, Tchibo Cafissimo Pure este un espressor de cafea automat de generaţie nouă, remarcat atât printr-un preţ de achiziţie avantajos, cât şi printr-un design elegant şi plăcut.

Concluzie:

Pro:
  • Rapiditate  şi uşurinţă în modul de preparare al cafelei
  • Automat
  • 15 bari
  • Modern
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.