Tchibo Cafissimo Latte Bianco – un espressor automat, modern şi elegant

Tchibo Cafissimo Latte Bianco este un espressor automat, ce prepară foarte rapid cele mai delicioase espresso, Caffe crema, cafea filtrul, Cappuccino şi Latte Macchiato, pentru tine şi prietenii tăi.

Este un aparat automat, ce beneficiază de un rezervor de apă de 1l, de un alt rezervor pentru lapte de 0.5l, de dispozitiv de spumare şi de numeroase funcţii speciale. Pot spune că este un espressor practic în orice bucătărie, de dimensiuni reduse, ce prepară rapid cele mai bune băuturi calde.

Cât despre preţ, pot spune că este destul de accesibil şi de avantajos, astfel este comercializat de eMag, cu preţul excelent de 879 de lei (vezi preţ actualizat).

La nivel de specificaţii tehnice, se remarcă printr-un exterior ultra modern, de culoare albă, potrivit oricărei bucătării moderne. Construcţia acestuia măsoară numai 395 x 195 x 295(W x D x H) mm, astfel nici nu îi vei simţi prezenţa vreo clipă în bucătărie.

Acelaşi espressor automat de la Tchibo îl întâlnim şi în gama de produse a celor de la Altex.

Imagini cu Tchibo Cafissimo Latte Bianco :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Avem de-a face cu un aparat foarte uşor de curăţat, astfel dispune de rezervor de apă detaşabil şi de tavă pentru colectarea a picaturilor, reglabilă şi detaşabilă. La fel de simplu se curăţă şi la interior, mulţumită funcţiei avansate de autocurăţare.

Pregăteşte rapid cele mai gustoase şi variate băuturi calde, doar printr-o simplă apăsare de buton. Alimentarea acestuia se va face cu capsule speciale, având în dotare un recipient pentru colectarea acestora, cu o capacitate de 10 capsule.

Funcţiile avansate ale aparatului sunt: funcţia de autocurăţare, funcţia de oprire automată şi setarea cantităţii de cafea.

Odată cu achiziţionarea acestui aparat, veţi primi cadou şi 10 Capsule Tchibo Cafissimo la alegere din diferite sortimente de băuturi calde.

În concluzie, Tchibo Cafissimo Latte Bianco este un espressor automat, capabil să garanteze cele mai bune şi gustoase băuturi calde, preparate într-un timp foarte scurt.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Espressor automat
  • Rezervor pentru lapte
  • Alimentare cu capsule
  • Dispozitiv spumare
  • Capacitate rezervor apă 1l
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.