Tchibo Cafissimo Compact – espressor automat, modern şi elegant, comercializat la un preţ avantajos

Tchibo Cafissimo Compact este unul dintre cele mai ieftine espressoare automate de pe piaţă, un model atractiv si distins, conceput pentru a prepara cele mai aromate şi gustoase posibile espresso, cafele şi caffe crema.

Este un aparat ideal în orice bucătărie, astfel vine dotat cu un rezervor de apă de 1.2l, având o capacitate pentru o singură ceaşcă şi o presiune a aburului de 15bari.

După cum spuneam şi mai sus, reprezintă unul dintre cele mai accesibile produse de acest fel, astfel se poate achiziţiona cu numai 199 de lei (vezi preţ actualizat) din stocul de produse al celor de la eMag.

Vorbim despre un produs extrem de compact, de culoare neagră, ce cântăreşte numai 4.3Kg, măsurând standard 380 x 220 x 405(W x D x H)mm.

Acelaşi espressor automat este scos la vânzare şi de catre cei de la Altex, evoMag, Cel şi Flanco.

Imagini cu Tchibo Cafissimo Compact :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Modelul de faţă acceptă alimentare doar cu capsule speciale, având o capacitate pentru o singură ceaşcă de cafea.

Din punct de vedere al funcţiilor avansate, se laudă cu sistemul de decalcifiere, cu sistemul luminos de atenţionare pentru rularea programului de decalcifiere, cu sistem sonor şi luminos pentru atenţionarea lispei de apă, cu funcţia programabilă şi automată de selecţie a cantităţii de cafea, cu program de economisire a energiei (după 7 minute intră în stand-by) şi cu funcţia de oprire automată.

În privinţa igienizării espressorului, pot spune că este un model extrem de uşor de curăţat, asta graţie tăviţei pentru reziduri şi recipientului de apă detaşabile.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, espressorul automat de cafea Tchibo Cafissimo Compact este un produs excelent în orice bucătărie, datorită rezultatelor excepţionale de care da dovadă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Espressor automat
  • Presiune abur 15 bari
  • Alimentare cu capsule
  • Capacitate rezervor apă 1.2l
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.