Tchibo Cafissimo Compact Red – un espressor automat, specialist practic în prepararea cafelei

Tchibo Cafissimo Compact Red este un espressor automat foarte avantajos şi accesibil, capabil să realizeze cele mai gustoase băuturi pe bază de cafea, într-un mod pe cât se poate de rapid şi de eficient.

Este un produs automat, cu o capacitate a rezervorului de apă de 1.2l şi cu o presiune de 15 bari, având posibilitatea de a prepara cele mai delicioase cafele, espresso sau Caffe crema.

Preţul de achiziţie este neaşteptat de accesibil, astfel în oferta Emag îl regăsim la preţul excelent de numai 199 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa aspectului, avem de-a face cu un aparat modern, de dimensiuni reduse, pe un exterior de culoare roşie. Cât despre greutate şi dimenisuni, cântăreşte numai 4.3Kg şi măsoară doar 380 x 220 x 405(W x D x H) mm.

Acelaşi espressor de cafea accesibil îl întâlnim şi în ofertele celor de la Altex şi Flanco.

Imagini cu Tchibo Cafissimo Compact Red :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul espressor de cafea se alimentează cu capsule, având în dotare un recipient pentru colectare a capsulelor (pentru 8 capsule), extrem de practic, astfel poate prepara o serie de băuturi calde, una după altă.

Din punct de vedere al funcţiilor speciale, se laudă cu sistem de decalcifiere, cu sistem luminos de avertizare pentru rularea programului de decalcifiere, cu sistem luminos şi sonor de avertizare a lipsei de apă şi cu funcţia de oprire automată.

Dispune de rezervor de apă detaşabil, cu capacitatea de 1.2 litrii, îndeajuns pentru a prepara 8 ceşti de cafea. Fiind detaşabil, se poate curăţa foarte uşor, într-un timp pe cât se poate de scurt.

Acestea fiind spuse, Tchibo Cafissimo Compact Red este un espressor de cafea automat, cu funcţii numeroase, capabil să prepare ce mai delicioase şi gustoase băuturi calde, pe bază de cafea.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Espressor automat
  • 15 bari
  • Alimentare cu capsule
  • Sistem decalcifiere
  • Capacitate rezervor apă 1.2l
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.